Radssonn Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam. Pozdrawiam z sąsiedztwa (woj. Lubuskie) Zastanawiam się nad wycieczką w rejon Przemkowa i tu rodzi się u mnie pytanie: - Gdzie jechać? - Co zobaczyć? - Ewentualnie gdzie przenocować? Interesują mnie tereny o minimalnej ilości asfaltu (tylko dojazd), najlepiej pofałdowany, z ładnymi widokami i ciekawymi atrakcjami. Wiele słyszałem o Parku Krajobrazowym i Waszych "Stawach". Tak więc jeśli macie ciekawe propozycje godne zobaczenia byłbym wdzięczny za ich podrzucenie. Wyjazd generalnie 1-dniowy ale możliwym jest przenocowanie z Żoną w jakimś zacnym miejscu - tak więc tez proszę o propozycje. Z gór(y) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdecikk Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Dołączam się do pytania sprzed roku Planuję zrobić wycieczkę i przejeżdżać przez te tereny. Z tym, że ja będę bił swój rekord na dystans i raczej będę poruszał się po asfalcie. W okolicach Przemkowa wypadnie mi połowa trasy i mam zamiar zrobić tam dłuższy postój, który chciałbym sobie nieco urozmaicić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.