agenciara Napisano 11 Kwietnia 2008 Napisano 11 Kwietnia 2008 Też wydaje mi się to mało inwazyjne w stosunku do zacisku, sama waze mało więc mam nadzieję że wytrzyma Bagażnik już zdjęłam, więc nie bardzo mam jak pstryknac fotkę. Dołożyłam orientacyjnie bagażnik do sztycy i zaznaczyłam sposob regulacji bagażnika. Ramiona można obracac poziomo o 360 stopni, w górę, w dół, jak również oddalac i zbliżac do siebie. Czyli regulacja Full Wypas foto
HomerWells Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 Właśnie dzisiaj przyszła paczka z bagażnikiem i sakwami. Są cztery śrubki ale nie dali do nich podkładek i nakrętek.
J0seph Napisano 25 Kwietnia 2008 Autor Napisano 25 Kwietnia 2008 Właśnie dzisiaj przyszła paczka z bagażnikiem i sakwami. Są cztery śrubki ale nie dali do nich podkładek i nakrętek. Nie dali, bo winty masz w ramie - żadne nakrętki/podkładki nie są potrzebne, Właśnie dzisiaj przyszła paczka z bagażnikiem i sakwami. Są cztery śrubki ale nie dali do nich podkładek i nakrętek. Nie dali, bo winty masz w ramie - żadne nakrętki/podkładki nie są potrzebne,
HomerWells Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 Nie dali, bo winty masz w ramie - żadne nakrętki/podkładki nie są potrzebne,Nie dali, bo winty masz w ramie - żadne nakrętki/podkładki nie są potrzebne, Masz rację. Niestety okazało się, że dolne otwory są, hmm ciut za dużo i śruba wchodzi luzem.
J0seph Napisano 27 Kwietnia 2008 Autor Napisano 27 Kwietnia 2008 Masz rację. Niestety okazało się, że dolne otwory są, hmm ciut za dużo i śruba wchodzi luzem. No, to są 2 metody, albo w sklepie z artmetalowymi / markecie budowlanym kupić odpowiednie nakrętki (o ile się zmieszczą pomięczy kasetą a ramą - warto spojrzećna wys otworów w ramie.), albo też - nabyć śrubki pasujące do ramy - jesli zmieszczą się w otworze bagażnika - a jesli nie - nie zaszkodzi chyba rozwiercć otworu w tej trójkątnej blaszce (element bagażnika) o ten niecaly 1 mm, osobiscie - wybrał bym pewnie opcję no. 2, śrubka pasująca do gwintu ramy, wydaje mi siępewniejsza niż mniejsza śrubka + nakrętka.
HomerWells Napisano 28 Kwietnia 2008 Napisano 28 Kwietnia 2008 osobiscie - wybrał bym pewnie opcję no. 2,śrubka pasująca do gwintu ramy, wydaje mi siępewniejsza niż mniejsza śrubka + nakrętka. Też tak zrobiłem. Mam nadzieje, że sporo wytrzyma ten bagażnik
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.