sowix1 Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 Kupiłem na aukcji koła Alexrims DM 18 w stanie idealnym - przebieg to niecałe 500 km. Czy był to dobry wybór za te 108 zł, jak jest z trwałością, a konkretnie czy są lepsze od GRAND ROCKA. Dodam tylko, że ja jeżdzę gł po ulicach i ścieżkach . A jak jest w porównaniu z AIRLINE 3, bo ja sobie osobiście chwalę Airline'a 3. http://www.allegro.pl/item239219471_kola_a...am_komplet.html
bartekgib Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 Bardzo dobra oferta jak za te pieniądze. Szkoda, że nie czarne, ale na anodzie się nie jeździ Czy mocniejsze od Remerx'ów ? Tak ( chociaż mój Grand Rock dostaje w ass i się trzyma bez najmniejszego jęczenia ). Zależy, co będziesz robił z tymi koła ( chodzi o jazdę na rowerze ) Piasty jakieś nieznane, ale powinny chyba pociągnąć. Jak dla mnie dobra oferta - jak za te pieniądze. Co do Airlane się nie wypowiadam - nawet ich na żywe oczy nie widziałem. Pozdrawiam ! P.S. Kupiłeś je - ciesz się i jeździj a nie pytasz po zakupie
Riqar Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 Ehm, po pierwsze to najpierw pyta się o opinię a potem kupuje a nie na odwrót, bo nawet jak ci większość powie - są słabe to i tak zwrócić ich nie możesz. A co do obręczy to powiem tak. Miałem w giant`cie to je chwaliłem, mam je w scott`cie to są już "mniej" super ale i tak dają radę. Przy szybkiej jeździe, po korzeniach powstało lekkie bicie ale nie "przeszkadza" w jeździe więc powinieneś być zadowolony
Schwefel Napisano 11 Września 2007 Napisano 11 Września 2007 Zaplot na słoneczko nie wróży dobrze. Słaba sztywność i częste centry. Obręcze można dostać w granicach 50zł więc zbytnio nie przepłaciłeś.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.