Skocz do zawartości

[linki i pacnerze] - Co wybrać do 100zł.

oSAend

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, nie długo zakupuje manetki +/- SRAM X-7 i nowe klamki Avid'a. Do tego chcę zakupić dobre pancerze i linki. Jedynie w manetkach zostawię chyba oryginalne linki...

Co polecacie?

Na całość chcę wydać około 100zł. może troszkę więcej jeśli będzie trzeba. Kolor pancerza w sumie obojętny. No żeby pasował mi do mojego bike

bike1.jpg.jpg

Zdjęcie nieaktualne!

Zmieniona kierownica, mostek i sztyca na FSA [czarne] i siodełko SKN San Marco.

Teraz chyba dobrze napisałem :D

Napisano

Do dyspozycji masz:

Hamulcowe:

BBB BCB-02 BrakeLine

Strona firmowa BBB

Strona dystrybutora PL

BBB BCB-04 Stopline

Strona firmowa BBB

Strona dystrybutora PL

CLARKS Zestaw hamulcowy PRE LUBE /Mtb

Strona firmowa

Strona dystrybutora PL

CLARKS Zestaw hamulcowy CLIM8 /Mtb

Strona firmowa

Strona dystrybutora PL

CLARKS Zestaw hamulcowy PRE LUBE /uniwersalny

Strona firmowa

Strona dystrybutora PL

CLARKS Zestaw hamulcowy STAL NIERDZEWNA /Mtb

Strona firmowa

Strona dystrybutora PL

CLARKS Zestaw hamulcowy TEFLON /Mtb

Strona firmowa

Strona dystrybutora PL

CLARKS Zestaw hamulcowy GALWANIZOWANY /Mtb

Strona firmowa

Strona dystrybutora PL

Shimano XTR

Strona firmowa

Strona dystrybutora PL

ACCENT Zestaw Brake Supreme

Strona dystrybutora PL

+ wiele, wiele innych...

Na powyższych stronach możesz też znaleźć przewody i linki oddzielnie, bądź przewody i linki do przerzutek.

------------

Osobiście posiadam ACCENT Zestaw Brake Supreme, z klamkami i hamulcami avid SD7 współpracują bardzo dobrze. Pancerz jest naprawdę sztywny. Jednak jedna końcówka pancerza (ta z wkładką prowadzącą, czyli ta z takim wydłużeniem) mi się już zdążyła połamać, założyłam drugą ale bez tego wydłużenia i jest okej.

Napisano

I ja używam pancerze Accent i mówiąc szczerze jestem z nich bardzo zadowolony - w w hamulcach i przerzutkach. W tej chwili nie mam zamiaru testować innych, i tak różnicy pewnie bym nie odczuł.

Napisano

I w sezonie wyjdzie Ci tyle samo (albo i więcej) jakbyś kupił w/w komplet + robocizna. Chyba, że się taplasz w błocie to lepiej kupić te tańsze, ale jeśli rower zalicza błotko od czasu do czasu to lepiej kupić taki komplet i masz właściwie na rok czasu bosko działające hamulce/przerzutki. Jak się raz zasmakuje to nie będzie można potem przestać :w00t:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...