marcin2508 Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam smile.gif pewnie ktoś korzysta z torrentów smile.gif jak wiadomo borykamy sie z małymi predkosciami DL smile.gif ale sa stronki z ratio gdzie DL siega setek KB/s smile.gif Jakich stronek używacie? Ja osobiscie moge polecic www.torrentleech.pl stronka na zasadach Ratio, czyli zeby pobierac, to trzeba cos wysylać smile.gif ale mysle ze to nie poroblem. Stronka jest elitarna na zaproszenia od userów. Posiadam 2 zaproszenia ( mozna zapraszac 2 userów nowych po wyslaniu 50gb). Chetnie wymienie sie na jakies inne z innych stronek tongue.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 www.torrentspy.com imo jedna z lepszych ale moze sie nie znam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 witam zapewne z programów tego typu krozysta 3/4 użytkowników posiadajacych internet PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 HT, TG szukam zapa na polisch tracker torentlech słabiutka stronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Torrent Reactor NET BitNova.info - Polski katalog torrent - Torrent, Torrenty, BitTorrent Torrenty.org - Polski Katalog Torrentów Chyba temat poleci Póki co może się komuś przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSummer Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 BT zaczyna być ciekawe jeśli uzyska się dostęp do trackerów prywatnych. Wtedy prędkość liczy się w setkach KB/s, np. mój rekord to zassanie filmu 1.38GB w ciągu 17min; rekord miesięczny: 146GB. Z miejsc godnych polecenia na pewno wymieniłbym: Pedro's BTMusic polski tracker światowej sławy zajmujący się tylko wymiana muzyki kopiowanej 1:1, formacie bezstratny FLAC, na świecie są tylko 2 takie miejsca, BTMusic jest tym lepszym (około 6200 userków), atmosfera dobra, wysoka kultura, dużo ludzi starszych, naprawdę dobra muza, do niedawna hh/rap był zabroniony, wysokie prędkości Exigo jak wyżej, tracker kanadyjski, muzyka we FLAC, drugi z podanych trackerów, około 1000 userków, paranoiczna administracja z komplexem ego, tracker powstał po podziale ekipy z BTMusic, faszystowska atmosfera, dużo dobrej muzy, wysokie prędkości OiNK chyba największy tracker z muzyką wszystkich rodzajów we wszystkich formatach, dużo muzy, dużo ludzi (130k+), brak kontroli jakości prezentowanego materiału, prędkości zależne od świeżości materiału, ogólnie sieczka, atmosfera tłoku, wszyscy o wszystkim na raz i jeden przez drugiego RevolutionTT i BitMe amerykańskie trackery scenowe, większość reli trafia na nie zaraz po wypuszczeniu; atmosfery "mastahowe" ale przyjemne, fantastyczne prędkości FTN tracker-legenda, administracja zabrania userkom jego reklamy, pisania o nim, podawania adresu etc. materiał scenowy, kilkanaście grup scenowych uploaduje na nim etc. atmosfera faszystowsko-mastahowa, fantastyczne prędkości PolishTracker, tzw. pyty vel. pyta wiadomo, jeden z lepszych polskich trackerów, wydania scenowe, w zasadzie standard, atmosfera podwórkowo-"hej ziom", prędkości dobre na nowych relach VIPmusic tracker tylko ze scenowymi relami, tylko muza, tylko mp3, ogólnie nic ciekawego (kto jeszcze używa empetrojek i innych stratnych...) etc. Posiadam zaproszenia na wszystkie powyższe trackery (prócz Exigo, ja jestem "ten zły" z btmusic). Myślę, że kilka mogę rozdać. Zaproszenia na ftn, revtt, bitme, vipmusic i oink tylko w ramach rozsądnego trade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Nieźle nieźle, być może są gdzieś tam rzeczy co myślałem że z pod ziemi ich nie wykopie Nawet chcąc kupić nie mam gdzie, beka, płyty lokalnych artystów z zagranicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSummer Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Na BTMusic jest ponad 10 000 aktywnych torrentów = 10k kopi kompaktów 1:1 wykonywanych najdokładniejszą możliwą metodą, np. wymagana jest korekcja odczytu napędu optycznego z dokładnością do bita + kilku łebskich modów = ścisła kontrola jakości. Są także DVD-Video związane z muzyką. Naturalnie 1:1 w .iso. Rozdam bezinteresownie 5 zaproszeń na BTMusic. Proszę się zgłaszać na PM. Jedno już zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 a masz zapa na Polisch trackera na zbyciu ? jak by co pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSummer Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 BTMusic rozdane. PT tylko na trade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychoo Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Wyślę zaproszenie na PT w zamian za zaproszenie na BTMusic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowman Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ja z chęcią przyjmę zaproszenia na każde forum torrentowe jeżeli ktoś byłby tak dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ja polecam www.scenehd.org filmy etc. w rozdzielczości hd transfery dochodzące do 2 mbps na torrent!! mniam ^^ a filmy na 22 calowym lcd wyglądają ślicznie ;D szczególnie przyrodnicze ehh jakbym miał jeszcze tv zgodne z tym standardem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafizdg Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 przydalo by mi sie zaproszenie na BTMusic. Jak by ktoś był tak miły to prooosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSummer Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ja polecam www.scenehd.orgfilmy etc. w rozdzielczości hd transfery dochodzące do 2 mbps na torrent!! mniam ^^ Taa, i każdy po 4.5-8GB? Szkoda ratio, szczególnie, że większość aktualnych "przebojów kinowych" to sh*t. Całkiem niedawno miałem manię oglądania HD, rzeczywiście ostrość obrazu powala etc., ale ze względów praktycznych entuzjazm opadł. HD tylko dla wybranych pozycji. Na resztę szkoda czasu i miejsca na dysku Btw, pirx, fajny rower, mam lekkiego sztywniaka AM na tej samej ramie triple-triangle rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Ja to byłbym najbardziej zadowolony z muzy w OGG Vorbis . Flac owszem rządzi, ale mimo wszystko za dużo zajmuje dla mnie przynajmniej[mały HDD+słaby "duży" sprzęt grający], przy OGG q7 w górę już nie słyszę różnicy, a do playera wystarcza mi w zupełności q5/q6 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSummer Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Blue, btmusic: Your account / Settings / Delete Account -> problem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Nie przesadzajmy Z flac do ogg przerobie, z mp3 to nie ma większego sensu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhaH Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A ja mam pytanie: czy ktoś ma adres jakiegoś dobrego torrenta z anime? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 BlackSummer dzięki bardzo za zaproszenie. Bardzo wiele fajnych torrentów jest. Np. nie wiedziałam, że Dark Side of The Moon może mieć tyle wydań.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSummer Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 anulkaa, właśnie widzę, że szalejesz w razie problemów pisz śmiało do mnie lub do pedra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 czy ktoś podarowałby mi zaproszenie na to eleganckie BTMusic? będę zobowiązany (jeżeli ktoś jest chętne posiadam 2 zaproszenia na sharetorrents.pl - duużo filmów w formacie svcd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew18 Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A ja mam 3 na sharetorrents Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeS Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jezeli ktos ma to tez bym prosil na BTMusic ... Bardzo duzo slucham muzyki wiec na pewno sie przyda ... z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 a ja też bardzo dużo słucham muzyki, ale dobrej muzyki ! mi mi ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.