TocaS Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam Na dniach bede miał założone Hamulce LX'a hydrauliczne do tego mam już zakupione piasty BopLighta i teraz pytanie czy mogą zostać stare obręcze ?? To są standardy kellysa firmy Scout ma to tutaj jakiś wpływ na hamowanie ?? Obręcze i tak bede kiedyś tam zmieniał ale aktualnie nie mam już funduszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Obręczy nie musisz zmieniać[szprychy tak, będzie inna długość]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Tak myślałem, że nie, ale kumpel z roboty mi się pytał czy wymieniam bo tarczówki, troche sie ździwiłem i wolałem tu zapytać. Ze szprychami wiadomo..... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.