thomash Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Na niedzielę 16 września planuje jakiś dłuższy wypad po szosie. Jeżeli będzie większa grupa min. 4-5 osób to najchętniej nad morze >200km, jeżeli nie będzie tylu chętnych to wypad do Schwedt 110-130km przez Gryfino. Podobno w Szczecinie kilka osób jeździ na rowerach to może znajdzie się ktoś chętny ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 ja bym sie pisal na ta trase do gryfina, mysle ze z kostka juz wszystko bedzie si do niedzieli, zwlaszcza ze na rowerze nie jesr takie duze obciazenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2007 No i pewnie będzie to raczej wypad do Schwedt bo nad morze mało kto chce, najwyżej pokręcimy się gdzieś tam jeszcze po DE jak będzie mało i ponabija się km ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 No to czas pakować manatki i ruszać w droge ;] Jeśli ktoś weźmie aparat to pewnie opis sie znajdzie ;] Sam jestem Ciekaw ile osób będzie póki co to 4 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Wycieczka przednia , te cieniaki które nie pojechały niech żałują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Taaa, najlepsze były popisy kaskaderskie w wykonaniu ekipy z Polski, na które mieliśmy okazje się załapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Taa szczególnie jak jechaliśmy na płaskim przez dłuższy czas 40-45 a normalnie ~35km/h :> Jakoś tam dałem rade ale nie było lekko. Ale atrakcje w postaci popisów kaskaderskich były przednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Jestem pewien, że jadąc w tamte okolice będziemy mieli okazje jeszcze nie raz je oglądać. Słyszałem, że team kaskaderów ma zwerbować nowych członków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.