Sintesi Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 a co zrobic jesli po odwroceniu wzroku w innym kierunku, zobaczysz na polu pasace sie krossule? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 http://www.acccc.galeon.com/BO-KROSS-03.jpg zdjecie to nie jest ZADNA edycja z mojej strony edit: http://www.planetavino.com/img/kross_2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Kris92, za tę piosnkę to Ty powinieneś sobie zmienić nick na Kross92, genialne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Napis na butelce w linkach andrzejka to po prostu informacja, przed czym w takiej panice ucieka ten ludzik powyżej Pozdrówko deszyfrujące PS. Jak widać, faktycznie może się zdarzyć - zwłaszcza w Hiszpanii - że otworzysz lodówkę i w środku będzie Kross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 dzisiaj siedzę na wykładzie z psychologii, a tu przede mną siedzi dziewczyna w spodniach z napisem na tyłku "lady kross" (no dobra było "lady cross":P:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 A ja miałem spodnie Cross Jeans Czytam ten temat i zastanawiam się czy dobrze zrobiłem kupując akurat ten rower. Mój poprzedni rower to był Author Kinetic 2006 (przechwycony przez żonę). Byłem z niego zadowolony. Ale szukając kolejnego pojazdu trafiłem na rower tańszy sześć stów i na podobnym osprzęcie. Potem okazało się że działanie widelca też bardziej mi pasuje niż RST z Authora. No i co ja poradzę że toto nazywa się Kross level a2, a widelec XCR. No... można przemalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 http://www.allegro.pl/item268373528_kris_k...rossed_out.html http://www.allegro.pl/item267561328_sporto...ays_lat_11.html Może wyślemy petycję do Mavic'a żeby zmienił nazwę kół na Krossmax Slr. hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris92 Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 http://www.allegro.pl/item268373528_kris_k...rossed_out.html Też mam spodnie firmy Cross a dzisiaj na angielskim miałem across the street Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenjin Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 gdyby ktoś z was w kraju kwitącego shimano zapragnął sobie kupić krossiwo (a6 ) to wystarczy miec taka karteczke ze sobą a spodnie cross też miałem ( i rower też mam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 20 Listopada 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Najpierw polecali i zachęcali nieświadomy lud do kupna, a teraz sobie z nich robią dowcipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A ty Pixon wilka nie pamiętasz? Też wszystkie komponenty które on kupował były "kultowe" , to jest po prostu specyficzny rodzaj humoru a nie szydzenie z czyichś rowerów / ich włascicielów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris92 Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ach ta wena twórcza A wszystko to... bo Krossa kocham i nie wiem jak bez niego mógłbym żyć chodź pokażę Ci czym moja miłość jest dla Krossa zabiję się !!! Tym razem również w wersji multimedialnej, przed kliknięciem włącz głośniki >>> http://say.expressivo.com/P2m8pslC <<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 dla Krossa zabiję się !!! ...chyba raczej: na Krossie Pozdrówko łamikarkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 21 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 ja miałem dzisiaj na biologi o krossing-over... u mnie na lekcji takze dzis o tym mowiono Krossy sa wszedzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris92 Napisano 22 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Kosa - http://youtube.com/watch?v=20Ey8pvt_EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Kris nie szlej tak na rowerze Okulary masz czadowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris92 Napisano 22 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 A widziałeś moje błotniki Kross ? karbonowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 23 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 lipny filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 23 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ten film miał być smieszny czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Zapomniałem pochwalić się moimi rękawiczkami, ale lepiej późno niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 a ja mam takie Kross`y Mnie tam one bardzo śmieszą Normalnie jak je widzę to pękam ze śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deith Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 A czy ktos wspomniał o modzie na SKNa? Bo ta nawet kolega Xsystoff praktykuje. Dalem sie nabrac, ale moj tyłek juz nie A niech ktos sprobuje obrazac kbix pro race'a. Toz to niebo przy sknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 To podobnie można powiedzieć o klamkach FR 5 i Avidach SD7. Swego czasu na forum polecano tylko ten komplet Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deith Napisano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 No tak, ale do avidow nic nie mam. Calkiem dobre hamulce, ale te bajki o kolosalnej sile hamowania sa bez sensu. Poza tym lepszy kolor maja w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 A czy ktos wspomniał o modzie na SKNa? Bo ta nawet kolega Xsystoff praktykuje. Nie mam i nigdy nie mialem SKN`a... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.