frondziak Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 nie jest to tematyka rowerowa, ale można obejrzeć http://pl.youtube.com/watch?v=LWLbu1wIIEo&NR=1 możecie poszukać też innych filmów tego kolesia, szukana fraza: Jean Yves Blondeau aka Rollerman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorieL Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Ja tez tak chce Inwencja tworcza luudz nie zna granic. Poogladalem inne filmiki z typkiem, na jednym z nich koles lecial 110km\h. Swoja droga uczucie predkosc musi byc niesamowite kiedy twarz ma sie kilka centymetrow nad asfaltem... PS. Nie wiem czy zauwazyles ale w pewnym momencie mija gliniarzy:D ale musile miec zdzifko:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 NorieL ja myślę, że to raczej zaplanowane było i ruch wyłączyli na chwilę, bo jakby on miał pod jakieś auto wpaść to by nie za różowo się mogło skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NorieL Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Moze, zauwaz jednak od czasu do czasu mija jakies pojazdy, pozatym na innych filmikach smiga na publicznych drogach z innymi uczestnikami ruchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 łoł... nieźle... ciekawe jaką ma prędkość średnią... lekki hardcore, zwłaszcza jak by coś jechało z przeciwka, albo jak by była dziura w jezdni;) PS myślę że skoro filmik nie łapię się pod "rowerowy" to można go przenieść do "nierowerowe forum na max">"ciekawe linki i zdjęcia, bekowe"(to tak dla ewentualnych marudzących) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ciekawe jaki ma sprzet Przejechalbym sie tak Musi byc to super uczucie. Tylko ze awaria 1 kolka... albo lekka dziurka w jezdni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 A nie wie nikt może co to za nuta jest w tym filmie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
areq Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Map of The Problematique, to nazwa tej piosenki, musze przyznać, że mi też wpadła w ucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Nie ma co, kozackie Sam bym się tak przejechał. W sumie ciekawe czy ma jakieś hamulce... A z resztą, hamulce są dla mięczaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 29 Września 2007 Udostępnij Napisano 29 Września 2007 O ja cie nie mogę ! Koleś jest niesamowity ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Nazwa kawałka w tle już podana, zespół to Muse.....swoją drogą myslałem, ze to jakiś nowy kawałek U2 i Bono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.