nabial Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 dostalem nowy rowerek z amorem rs i manetka blokady skoku, okazalo sie ze gwint mocujacy manetke do kierownicy jest zerwany :/ jest to imbus 3 - dosyc maly, macie pomysly jak go wykrecic? rozwiercac? na jakis superklej i skleic z kluczem i probowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 spróbuj zrobić nacięcie, i wykręcić plaskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Co da nacięcie skoro gwint jest zerwany? Rozwierć to do M4 i nagwintuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2007 zle interpretujesz Schwefel glowka imbusowa srubki jest wyrobiona i klucz nie stawia oporu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 gwint mocujacy manetke Jak można to źle zinterpretować? Dla mnie jasne, gwint to gwint a nie gniazdo śruby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Powszechnie mówi się, że objechałeś główkę, objechałeś śrubę, zerwałeś gniazdo śruby, Jeśli zepsułeś gwint to zerwałeś gwint, zjechałeś gwint, zerwałeś śrubę i wszystko jasne. Jak mi mówiłeś o tym w szkole to też myślałem, że zerwałeś gwint. I nie ma tu mowy o złej interpretacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2007 wybaczcie, niewiele mam wspolnego z nazywnictwem technicznym czy jakim tam zwracam honor tak btw to udalo sie odkrecic, mozna zamknac temat, dziekuje za wszystkie sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Zatem zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.