siwyex Napisano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Wydaje Ci sie... Gleba nie była tak mocna... Ja praktycznie stałem w miejscu jak się wyłożyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragnarson Napisano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Siwy waga rewelacyjna, teraz tylko powrotu do zdrowia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Gratuluje zejścia do <9.5kg jakie teraz plany masz? Rowerek cudny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Nie mam zbytnich planów jak na razie... Teraz planuje wymienić tylko dwa urządzenia pomiarowe (sigma fitwatch i licznik kellys) na jednego polara Może pod koniec przyszłego sezonu koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rendzik Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Troszke przez ten mostek pokracznie wygląda, tak troszke amorek jakby wysunienty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No to prawda nie wygląda w 100% rasowo ale mam nadzieje że jazda na krótszym mostku mi to odbije... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Gratulacje! Mnie od 9.5kg dzieli SID i Flyweighty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.