Sixer Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 @ Verul, te oponki mają bardzo wąskie boczne ścianki lekko zahaczysz na wyścigu/maratonie o jakiś korzeń lub coś podobnego i taaaka dziura Na zakrętach też za dobrze się nie trzyma, więc XC odpada pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ładny Siwy ładny ale wydawał się cięższy jak go podnosiłem może byśmy go gdzieś zważyli Hehe z tym że ja podnosiłem przed odchudzaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No własnie podnosiłeś przed odchudaniem... A od tego czasu schudł kilogram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ja i tak to bym go zważył tylko gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragnarson Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No całkiem przyzwoita maszynka, nie wiem czemu tak narzekacie na to siodło, jest całkiem fajne, a jego wykonanie trochę przypomina Tune (pewnie zaraz polecą gromy), jedyne co mnie "niepokoi" to opony a raczej ich wytrzymałośc, sam miałem okazję je wyrwac w dobrej cenie ale zrezygnowałem, krótko mówiąc obawiałem się częstych "kapci". Black faktycznie jest dobrym amorem jeździłem na nim w 2005 roku, jedyna wada to waga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jakoś nie doczytałem w związki z tym pytanie czy ważyłeś cały rower czy wagi masz z netu czy ważyłeś wszystkie części pojedynczo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Siodełko jest dosyć lekkie i nawet wygodne (zrobiłem na nim ~200km i nie narzekam) Na oponach zrobiłem ~150km z czego 40km w kamienistym terenie i jak na razie spisują się idealnie, choć wożę cały czas ze sobą dętkę Black jest świetny tylko jednym mankamentem tak jak wspomniał ragnarson jest jego waga... Myślę że na przyszły sezon lub jak się uda to w tym sezonie wymienię go na sida/r7/skareba... Wszystkie części były pojedynczo ważone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaznaulicach Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 a mozna poznać cenę tego masterpisu, jeśli nie jest tajemnicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Jesli jesteś ciekaw to sam możesz policzyć i mi napisać, ja nie lubię zdradzać takich rzeczy A chętnie poznam ile według was jest wart mój rower w tej chwili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Jak widać w pierwszym poście rower został troszkę zmodyfikowany Dokładnie o sida z przodu i XTR'a z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rendzik Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Daj go na wage w całości bo ta waga coś mi sie nie widzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dam go dam tylko czekam na kumpla... Ale myślę że dużej różnicy nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragnarson Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dam go dam tylko czekam na kumpla... Ale myślę że dużej różnicy nie będzie... Siwy jeśli waga okaże się prawdziwa to super jestem pod wrażeniem, lekka maszynka, jednak muszę się przyczepic: kolor tego Sid'a nie pasuje do reszty ale to tylko (albo aż) efekt wizualny, choc ja zawsze miałem uprzedzenie do Sid'ów, Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Może nie pasuje, ale uwielbiam kolorowe sprzęty Strasznie podoba mi się rower skrzyni który jest mega kolorowy i teraz chyba kupię parę rzeczy jeszcze pod kolor tego sida żeby to jakos wyglądało... Myślę że waga wyjdzie choćby przybliżona bo wiadomo jak to jest... Ps. Może w końcu pośmigamy razem ragnarson co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragnarson Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Jak wiesz w tym roku muszę się jeszcze oszczędzac, ale w przyszłym na pewno! P.S. Ja zmieniam sztycę na Thomsona z setbackiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Nom ja chętnie też sobie z wami skocze Tylko kiedy ? A co do roweru Mówię wam cud miód i orzeszki, goniłem nim dzisiaj gościa na skuterze Jest świetny, waga według mnie 9.9 10 kg ale na tych condonach(flyweightach) Rowerek naprawdę świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ragnarson Napisano 24 Września 2007 Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Nom ja chętnie też sobie z wami skocze Tylko kiedy ? A co do roweru Mówię wam cud miód i orzeszki, goniłem nim dzisiaj gościa na skuterze Jest świetny, waga według mnie 9.9 10 kg ale na tych condonach(flyweightach) Rowerek naprawdę świetny Dogoniłeś go? , dobre określenie na flyweighty "condony" , widzę, że jest sporo ludzi z Rybnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 2 Października 2007 Udostępnij Napisano 2 Października 2007 potwierdzam ze bike jest tak lekki jak podaje siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 2 Października 2007 Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No ba lukashs :PP Mega lekki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 7 Października 2007 Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Nie no bajeczna meridka Ach ta waga.. chcialbym zeby moj kelly's tyle wazyl Siwyex a my sie skads czasem nie znamy ? Hmm.. byles na innym forum tez o tematyce 2 kolek ale tych motoryzacyjnych ? (sqt) Cos mi sie zdaje , ze Cie z tamtad kojarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Możliwe... Tyle że teraz śmigam na Yamaha Fazer 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 o... faktycznie... nie jeździłeś kiedyś jakimś skutem 250 czy coś?? albo jakiś mały burgman albo Tmax ofc fajny rowerek taki.... niepowtarzalny :> PS jeśli wolno: jak się ma moto "600-ka" do twoich zadeklarowanych 17lat?? na legalu jeździsz czy tylko okazjonalnie po okolicy? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Tak miałem parę skuterów tj. Malaguti F15 2x, Italjet Formuła, Italjet Formuła 125, Aprilia Atlantic 500 i parę innych Teraz śmigam na Yamaha Fazer 600 posiadając prawo jazdy kategorii A1 (jestem w trakcie robienia A+ :P Ps. Konfiguracja roweru już jest nieaktualna za jakiś czas zrobie aktualizacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 A1 nic ci nie da bo policja traktuje cię tak samo jak bez prawa jazdy. Druga sprawa, że większość moich znajomych nie ma kat.A a jeździ motorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Mając prawo jazdy kat. A1 płacę 300zł mandatu tylko i nic więcej... Ale ten temat dotyczy roweru i jego wagi, a nie kto ma jaki motor czy ma prawo jazdy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.