marcin_ostrów Napisano 10 Września 2007 Napisano 10 Września 2007 Rama: stawiam na Scotta , czyżby Reflex? M
Sintesi Napisano 10 Września 2007 Napisano 10 Września 2007 reflex masz dobry, ale to nie ten model! natomiast marka sie zgadza! jak to wydedukowales? mam nadzieje, ze nie "obwaliles" z moich wypowiedzi na forum?
marcin_ostrów Napisano 10 Września 2007 Napisano 10 Września 2007 descolada - Mówca Umarłych - Orson SCOTT Cander Tylko Reflex mi się skojarzył z refleksem światła M
Sintesi Napisano 10 Września 2007 Napisano 10 Września 2007 brawo! bardzo podoba mi sie twoja ostatnia wypowiedz. niestety nie mam modelu reflex, a chodzilo mi tylko o producenta. dla scislosci uzywam starego racing pro. wtracilem ta wzmianke o predkosci nadswietlnej, aby naprowadzic zainteresowanych na SF tak nawiasem mowiac, polecam ta ksiazke...jest fantastycznie napisana!
Ecia Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Może jakaś podpowiedź?... Bo nam wątek utknął w martwym punkcie Pozdrówko z białą chorągiewką ...
Myself Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 amor to reba . werset 13:21. ostatnie słowo
Sintesi Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 rama ma duzo wspolnego z descolada i predkoscia nadswietlna - odgadniete widelec: Joshua 13:21 - odgadniete dzieki hamulcom przetrwasz - odgadniete rogi to troche wiecej niz ubikacja - odgadniete mostek to oblicze wspolzawodnictwa - odgadniete "moje siodelko wystepuje w tworczosci Dj Rankin...trzeba tylko spojrzec na nie z innej strony"-to siodelko jest produkowane przez san marco, fonetyka nazwy ma zwiazek z odmiana muzyki techno "opony sa niczym boks, stajesz z kims twarza w twarz"- mam na mysli sport kontaktowy w wydaniu kontynentalnym "antyczne tarcze hamulcowe"- rodem z ameryki poludnioowej
Ecia Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Jedyne, co mi się już od dawna kojarzy z tymi oponami - to Continental Double Fighter... Pozdrówko próbujące
Sintesi Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Jedyne, co mi się już od dawna kojarzy z tymi oponami - to Continental Double Fighter...Pozdrówko próbujące firme odgadlas swietnie moze uzylem zlego kontekstu, bo nazwe tych opon jest ciezko przetlumaczyc. moze pomoze sportowa stycznosc?!(wydaje mi sie, ze w to powiniennem byl celowac za pierwszym razem) Opony to WTB ? to inna bajka kaloryfer dodam jescze, ze zakradla sie kolejna niescislosc odnosnie tarcz hamulcowych...one nie sa do konca antyczne. natomiast maja wiele wspolnego z Hernán Cortés
Ecia Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Conti Travel Contact? Pozdrówko za drugim podejściem PS. A tarcza to będzie Aztec PS2. A siodełko - Selle Italia Trans Am?
Sintesi Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Conti Travel Contact?Pozdrówko za drugim podejściem PS. A tarcza to będzie Aztec liczylem na twoj intelekt ecia...tarcze trafilas idealnie! jesli chodzi o opony to nie patrz na nie pod katem podrozy lecz emocji! druga czesc nazwy jest dobrze
Ecia Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 A siodełko (patrz wyżej)? Pozdrówko przypominające ...
Sintesi Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 z krajem pochodzenia trafilas idealnie to wlochy! nazwa tej firmy wywodzi sie od autora najstarszej i jednoczesnie najkrotszej sposrod ewangelii, kuzyna sw. barnaby. jesli juz trafisz firme to pomysl o fonetycznym brzmieniu jednej z odmian techno, a raczej osoby sluchajacej tego gatunku i pamietaj, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia zaszla mala edycja, to podkreslone
Ecia Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 A może - skoro ma być skojarzenie z boksem - opona to Conti Sport Contact?... Pozdrówko kombinujące
Ecia Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Czyli zostało siodełko... San Marco, ale modelu nie mogę skojarzyć - chyba za słabo się orientuję w techno Pozdrówko w połowie ...
Sintesi Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 to jest ostatnia rzecz do odgadniecia wiec odkryje tajmnice jesli sie zgodzisz?
piotrek89xc Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Siodełko...hmm... może... BLAZE? SKN?
Sintesi Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 chce dac szanse innym na umieszczenie wlasnej zagadki wiec odslaniam ostatnia karte... siodelko to rever profile (stad nawiazanie do techno i zmiennego punktu widzenia w zaleznosci od punktu siedzenia)
Ecia Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 Rever to było jedyne siodło ze stajni SM, które mi pasowało . Tylko nie mogłam go zestawić z żadną odmianą techno ... Pozdrówko intuicyjne
Sintesi Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 i tak eciu spisalas sie na 5! teraz pora na nowa zagadke...czyja kolej?
Sintesi Napisano 16 Września 2007 Napisano 16 Września 2007 czy ktos wrzuci jakas fajna zagadke...minely juz trzy dni i nic?
Fifi Napisano 20 Marca 2009 Napisano 20 Marca 2009 Odświeżam! Gra bardzo mi się podobała, doszło tyle produktów, może zacznijmy od nowa? No dobra, to dam: zacisk - gdy pojedziesz z nim na wycieczkę, pojawia się leśny człowiek i zabija rama - chciałaby na niej zasiąść kupa ludzi, prosta z nią jest sprawa grupa osprzętu - producenci za taką jakość powinni przepraszać... top cap - pewien lud wschodni jak go widział to śpiewał piosenki Amy Winehouse... amortyzator - elitarny z obcej planety
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.