Skocz do zawartości

[Humor] Zagadka

Xsystoff

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

reflex masz dobry, ale to nie ten model! <_< natomiast marka sie zgadza!

jak to wydedukowales? mam nadzieje, ze nie "obwaliles" z moich wypowiedzi na forum?

Napisano

brawo! :) bardzo podoba mi sie twoja ostatnia wypowiedz. niestety nie mam modelu reflex, a chodzilo mi tylko o producenta. dla scislosci uzywam starego racing pro. wtracilem ta wzmianke o predkosci nadswietlnej, aby naprowadzic zainteresowanych na SF

tak nawiasem mowiac, polecam ta ksiazke...jest fantastycznie napisana!

Napisano

rama ma duzo wspolnego z descolada i predkoscia nadswietlna - odgadniete

widelec: Joshua 13:21 - odgadniete

dzieki hamulcom przetrwasz - odgadniete

rogi to troche wiecej niz ubikacja - odgadniete

mostek to oblicze wspolzawodnictwa - odgadniete

"moje siodelko wystepuje w tworczosci Dj Rankin...trzeba tylko spojrzec na nie z innej strony"-to siodelko jest produkowane przez san marco, fonetyka nazwy ma zwiazek z odmiana muzyki techno

"opony sa niczym boks, stajesz z kims twarza w twarz"- mam na mysli sport kontaktowy w wydaniu kontynentalnym

"antyczne tarcze hamulcowe"- rodem z ameryki poludnioowej

Napisano
Jedyne, co mi się już od dawna kojarzy z tymi oponami - to Continental Double Fighter...

Pozdrówko próbujące :)

firme odgadlas swietnie :D

moze uzylem zlego kontekstu, bo nazwe tych opon jest ciezko przetlumaczyc. moze pomoze sportowa stycznosc?!(wydaje mi sie, ze w to powiniennem byl celowac za pierwszym razem)

Opony to WTB ?

to inna bajka kaloryfer :)

dodam jescze, ze zakradla sie kolejna niescislosc odnosnie tarcz hamulcowych...one nie sa do konca antyczne. natomiast maja wiele wspolnego z Hernán Cortés

Napisano

Conti Travel Contact?

Pozdrówko za drugim podejściem :)

PS. A tarcza to będzie Aztec :D

PS2. A siodełko - Selle Italia Trans Am?

Napisano
Conti Travel Contact?

Pozdrówko za drugim podejściem :(

PS. A tarcza to będzie Aztec :)

liczylem na twoj intelekt ecia...tarcze trafilas idealnie! :)

jesli chodzi o opony to nie patrz na nie pod katem podrozy lecz emocji! druga czesc nazwy jest dobrze :)

Napisano

z krajem pochodzenia trafilas idealnie to wlochy!

nazwa tej firmy wywodzi sie od autora najstarszej i jednoczesnie najkrotszej sposrod ewangelii, kuzyna sw. barnaby. jesli juz trafisz firme to pomysl o fonetycznym brzmieniu jednej z odmian techno, a raczej osoby sluchajacej tego gatunku i pamietaj, ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia :(

zaszla mala edycja, to podkreslone

Napisano

Czyli zostało siodełko... San Marco, ale modelu nie mogę skojarzyć - chyba za słabo się orientuję w techno :)

Pozdrówko w połowie :( ...

Napisano

chce dac szanse innym na umieszczenie wlasnej zagadki wiec odslaniam ostatnia karte...

siodelko to rever profile (stad nawiazanie do techno i zmiennego punktu widzenia w zaleznosci od punktu siedzenia) :(

Napisano

Rever to było jedyne siodło ze stajni SM, które mi pasowało :D . Tylko nie mogłam go zestawić z żadną odmianą techno :mellow: ...

Pozdrówko intuicyjne :)

• 1 rok później...
Napisano

Odświeżam!

Gra bardzo mi się podobała, doszło tyle produktów, może zacznijmy od nowa? :)

No dobra, to dam:

zacisk - gdy pojedziesz z nim na wycieczkę, pojawia się leśny człowiek i zabija :)

rama - chciałaby na niej zasiąść kupa ludzi, prosta z nią jest sprawa

grupa osprzętu - producenci za taką jakość powinni przepraszać...

top cap - pewien lud wschodni jak go widział to śpiewał piosenki Amy Winehouse...

amortyzator - elitarny z obcej planety

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...