jo_jacek Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jacek Witek - tak sie nazywam - przeczytajcie : http://onet.5q.pl/Xbfmnyva,Wnprx,Jvgrx,17,5m.htm Czytajcie nizej dopiero po przeczytaniu linku Dobre nie ? teraz kto mi powie jak takie cos zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 lol. dobre. ciekawe bo pewnie by sie przydało.;D paru kumplom zrobić mały żarcik.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Jacek pierwsze wrażenie totalne kopara opadła do podłogi dobre 5 minut dochodziłem do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ciezko wejsc w goly adres? http://onet.5q.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helevorn Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ludzie patrzcie na te strony... przeciez jak byk jest po prawej stronie duzymi literami napisane: "Wiadomość Dnia Ktoś Cię niestety nabrał. Ty też możesz się ponabijać ze swoich znajomych, aby wygenerować artykuł kliknij tutaj" Zreszta stary zart Kiedys byly serwis tego typu aresztuj.pl czy jakos tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ocet.pl ?? mogli chociaż logo lepiej podrobić... fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Zrobię coś o sobie i wyślę matce z niemojego numeru/mejla, będzie śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Heheh nabrałem się. Już wysyłam po znajomych jak mnie za piractwo aresztowali ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89xc Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 He he. Na pierwszy rzut oka nie skapnąłem sie, że coś jest nie tak z tym ocet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ciezko wejsc w goly adres? musialem miec jakis powod .. ale cssiii Helevorn Ja zawsze czytam tylko wiadomosc i zanim do mnie dotarło jakim cudem sie to stało to chwile mineło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Sie smiejecie ale pare miesiecy temu byla taka informacja na ktoryms serwisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 tylko tyle : mistrzostwo świata :) :w00t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 musialem miec jakis powod .. ale cssiii Przez chwilke fajnie cisnienie skoczylo jak przeczytales, co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Już mam to u siebie w linku ..... Strzelanie z wiatrówki. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Przez chwilke fajnie cisnienie skoczylo jak przeczytales, co ? no kruca normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 nie można zrobić żeby baba była na tym rowerze dla płci żeńskiej są inne opcje. chała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 jak mi Jacek to pokazał to wstać z fotela nie mogłem tym bardziej że wiem jaki Jacek jest kawalarz i to mogło być w jego stylu zostawię sobie ten serwis na prima aprilis i do firmy coś wyślę na swój temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.