Sławek Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Tak jak w temacie, zastanawiam się nad zakupem tych kół, szukam opinii użytkowników. Ma ktoś takie kółóka ? Ewentualnie pod V, chodzi mi o trwałość piast, czy się nie gną (crossmaxów nie centrowałem przez 2 sezony ani razu ! ). Generalnie wszystko co wiece na temat tego sprzętu możecie pisać Bede stosował do tego specjalną opaske DT i opony UST. Także jak ktoś ma taki system to też bym prosił o opinie. No cóż, trzeba w końcu przejść na tarczówki Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 jesli masz w swoim miescie pod reką empik to sprobuj znalezc w nim niemiecki BIKE. w ostatnim numerze jest test kol, w sumie ponad 20 zestawow. testowane pod wzgledem sztywnosci, jakosci zaplotu oraz jakosci lozysk. o ile pamietam to kola dt nie wypadly za dobrze w kwestii jakosci zaplotu a dokladnie jego rownomiernosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A ile one kosztuja ze lepiej je kupic zamiast samemu zlozyc na czesciach DT? Tez sie zastanawialem nad ich kolami ale doszedlem do wniosku ze lepiej skladac. Chociaz u mnie to tez wynika z tego ze na tyl nie chce tarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Gdyby nie opłacało mi się ich kupić to nie pytałbym o opinie Zdecydowanie bardziej opłaca sie kupić w całości niż składać na czymkolwiek podobnej jakości. Ciekawy jestem jak wypadną w porównaniu do crossmaxów, chyba będe musiał sie przekonać na sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 29 Września 2007 Udostępnij Napisano 29 Września 2007 I jak sie spisuja kolka? Ja wlasnie zastanawiam sie nad kolami na czesciach DT. Jak skladanie wyjdzie za drogo bede musial zobaczyc na gotowe. Weszla teraz u nich nowa kolekcja kol. Zaluje ze gotowych nie opisuja co do komponentow. Nie wiem przez to czy np kola XR 1540 sa na piastach 240s czy innych. W sumie to sa one dosc ciezkie, zlozyc mozna by bylo lzejsze, wiec nie maja chyba szprych aerolite tylko inne. Nowa kolekcja jest lzejsza. Ale nadal w wersji na tarcze nalezy dodac 60 gram na adaptery na 6 srob bo oni sprytnie zakladaja lzejszego centerlocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.