Maxer Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Mam taki problem... Chciałem zdjąć korbę i ja dokładnie benyznką wyczyścić. Odkręciłem śrubę ale korba nadal niechce zejść z tego kwadracika;) Postukałem młotkiem lekko nadal nic, WD40 mi się akurat skończyło ;/ . Na forum wyszukałęm parę tematów o zapieczonych śrubach i poszostaly mi 2 opcje - podgrzać palnikiem (którego nie mam) lub włożyć do zamrażalniki ( do którego całego roweru nie w mieszczę ). pomyślałem ze to może ma jakiś związek z suportem, mam go wykręcić ? Może miał ktoś podobny problem i wie jak pomoc ?
mico102 Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Wystarczy mieć ściągacz do korb http://www.allegro.pl/item230524757_sciaga...jkszop_com.html
kusak Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 ściągacz do korb lub poleć do serwisu to ci za 5 zł od ręki zdejmą
Ecia Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 ... i jeszcze można skorzystać z wyszukiwarki. Pozdrówko zamykające
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.