Skocz do zawartości

[opona] drutowka w suchy teren

olek123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

siema,

poszukuje jakis opon na suchy teren, ktore zapewnia dobra trakcje na zjazdach i podjazdach, nie musza buc super lekkie i niezbyt duzo opory toczenia na asfalcie. Myslalem nad pythonami, co wy polecacie ?

Napisano

A może kevlarka? :>

IRC Mythos II 2.1 Kevlar i wywraca na plecy na podjazdach taka trakcja :) cena niewygórowana jak na taką oponkę. Ewentualnie drutówkę wyrwałbyś w okolicach setki.

Napisano

kenda karma, na suche super przyczepnosc, zjazdy, podjazdy trzyma fajnie, trzymanie boczne tez super ;]

i cena niewygórowana

Napisano

powinny dać radę waga jak na drutówki bardzo przyzwoita. 2.1 to w sumie max w xc, ale patrząc na bierznik to trochę mierny się wydaje..

cóż na fotkach karmy tak samo było w realu wygląda to lepiej

Napisano

W rzeczywistości ten bieżnik jest "bogatszy". Oponka wiele nie waży, bo nie raz miałem ją w reku. Wydaje się być solidna, chociaż słyszałem że Conti szybko tracą swoje własności przyczepne ( tj. szybko tracą bieżnik ). Ale to nie jest zlightowana oponka, więc wiele powinna wytrzymać. Ja bym kupil Conti. Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...