anulkaa Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 LOL!! A później się dziwią, że ludzie wolą kupować z nieoficjalnego obrotu...
Jacke Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 Sugeruje korzystac z adresu sklep@harfa-harryson.com.pl . najlepiej zadzwonic i telefonicznie zapytac @lek z wirusem to jest to malo prawdopodobne...
majstermod Napisano 12 Września 2007 Napisano 12 Września 2007 Nie sądzę, żeby Mavic pozwalał sobie na seryjne wypuszczanie bubli. Nie przeszłyby kontroli jakości. Prawdopodobnie ta szczelina nie jest wadą, a może nawet pozwala obręczy lepiej znosić pionowe naprężenia np przy uderzeniu podczas lądowania po zeskoku choćby z krawężnika. Jeśli do środka nie dostaje się woda powodując zwiększenie masy koła to chyba szkoda się nad tym rozwodzić. Ostatnio modne jest wyszukiwanie wad na siłę. Wiele osób wychodzi z założenia, że jak płaci za coś to kupiona część nie może mieć choćby drobnej ryski. Drobna przesada. Popatrzmy choćby na przerzutki Srama. Mają luz na osi, a jakoś nikt szczególnie nie narzeka na jakość pracy, wręcz przeciwnie. To co estetom wydaje się wadą, inżyniera projektującego takie części może najwyżej rozbawić. Przypominają mi się coraz liczniejsze ostatnio wątki ludzi pytających o sprzęt dzień, lub dwa po zakupie. W takich przypadkach trzebabyło najpierw pytać, albo po zakupie przetestować porządnie sprzęt i wtedy napisać coś dla innych. Skoro koła spełniają swoje zadanie, nie trzeszczą, nie krzywią się, ani nie dzieje się nic niezwykłego to w czym problem? Pozostaje tylko cieszyć się z jazdy.
@lek Napisano 13 Września 2007 Autor Napisano 13 Września 2007 Nie sądzę, żeby Mavic pozwalał sobie na seryjne wypuszczanie bubli....... Ja też ma taką nadzieje. Po głębszym przemysleniu postanowiłem założyć te kółka i przetestować. Pojeżdziłem troche po lesie, wybojach, kamieniach i jak na razie koła nie scentrowały się i nie trzeszczą Jakby coś się stało to zawsze mam gwarancje 2 lata Dostałem też odpowiedź (w końcu) z Harfa Harryson, że zdjecie niedokładnie przedstawia tą "wade" i nie są w stanie ocenić ewentualnej usterki
anulkaa Napisano 13 Września 2007 Napisano 13 Września 2007 ....Dostałem też odpowiedź (w końcu) z Harfa Harryson, że zdjecie niedokładnie przedstawia tą "wade" i nie są w stanie ocenić ewentualnej usterki Hahahahaha!!! LOL! Czyli "jak Ci się chce jeszcze do nas pisać, to pisz i trać czas, i tak nic nie zrobimy". Gdyby naprawdę to ich zainteresowało, to dopisaliby dlaczego to zdjęcie jest niedokładne z prośbą o zrobienie drugiego wedlug wskazówek. Tak jak mówią inni, używaj! Będzie wiadomo cos na ten temat dopiero wtedy.
Qazimodo Napisano 16 Września 2007 Napisano 16 Września 2007 poczytaj tu - tylko się nie załamuj http://www.rower.com/recenzje.php?op=prod&id=2015 zwłaszcza 1 post
@lek Napisano 17 Września 2007 Autor Napisano 17 Września 2007 poczytaj tu - tylko się nie załamujhttp://www.rower.com/recenzje.php?op=prod&id=2015 zwłaszcza 1 post Cóż, jeden post i tyle. 10tys to i tak dużo i jak pisze Skiba dobre na pare sezonów i mnie to wystarczy Ja swoje poprzednie zajechałem po 7000km i się tym nie załamałem, pojechałem i kupiłem nowe. Jak chce się jeździć to trzeba dokładać pozdro @lek
Vito Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 Cos chyba jednak z tymi Twoimi kolami jest nie tak. Ja mam swoje trzeci sezon. Przejechane ponad 20000 km. Waga 80kg, co do szczeliny, u mnie nic takiego nie ma, wlasnie jej szukalem i laczenie nawet nie jest zauwazalne. Prawie mikroskopijna kreseczka, a nad nia naklejka na feldze, "made in france" itd. Z lozyskami nie mam najmniejszych problemow, a wyciagam kola co jakis czas. To tak odnosnie kolegow z forum rower.com. Nie jestem "budowniczym kol" i nie wiem czy to grozne, ale na szczescie u mnie szczeliny nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.