Malandato Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam Próbowałem na poczcie, ale mimo uprzejmość pracujących Pań stawianie roweru na małej wadze dla paczek nie dawało rzetelnego wyniku. Będę wdzieczny za wskazanie takiego miejsca. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeluq Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 spróbuj w sklepie maxxbike kolo PŁ tam maja taka wagę z haczykiem i swoje bajki zważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeS Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Potwierdzam, kolesie sa spoko i maja dosc REALNA wage co do wynikow ... Taka wedkarska z haczykiem (posnosi sie rower za siodelko ) Aha ten sklep to MAXXbike ( maja strone w necie , adresu nie pamietam ) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malandato Napisano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dzięki serdeczne. Byłem dziś, zważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arting Napisano 11 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ja mam wagę domową co wskazuje z dokładnością do 100g, wystarczy wejść na wagę z rowerem w łapach a później odjąć swoją wagę... po co się gdzieś indziej się ważyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ponieważ 100g w tą czy w tą dla roweru o wadze poniżej 8,5 kg to już robi kolosalną różnicę. Ponad to odgrzebałeś temat z przed prawie 3 lat W Frshopie mają wagę dzięki której można sobie zważyć rower. Tylko trzeba się zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.