BlackSummer Napisano 4 Września 2007 Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Płeć jest również nie do ruszenia bo już wnioskowaliśmy o ikonki zaraz po przesiadce na nowy skrypt, niestety te forum nie ma takiej możliwości. Obawiam się, że jest to możliwe i w dodatku nie takie trudne. Wszystko co pochodzi od IPS jest w pełni edytowalne (naturalnie nie wiem jak niektóre zmiany mają się do warunków licencyjnych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 4 Września 2007 Udostępnij Napisano 4 Września 2007 1. Podawanie imienia jest zupełnie bez sensu. No chyba, że ktoś bardzo chce. 2. Wiek to raczej powinno się go pokazać u wszystkich. Wiadomo z kim się gada. 3. Odnośnie pań i panów to myślę, że kolor czcionki imienia użytkownika (u pań np. czerwony/różowy u panów np. czarny) byłby również bardzo czytelny i nie zajmował by 1 cennej linijki. 4. Pozbył bym się linijki: Grupa. Po co to 2 razy? Wszyscy jesteśmy użytkownikami. Natomiast admini, moderatorzy, spamerzy i cała reszta mają swoje graficzne oznaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 A mnie pomysł z imieniem się podoba. Chociaż u mnie to akurat wiadomo... Również podoba mi się określenie wieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 zamówienie zostało zlożone , planowany termin realizacji koniec września ,poczatek października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dlatego proponuję zamknąć ten temat coby naczelni OTowcy tego forum nie mieli gdzie pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 słowo sie rzekło , kobyłka u płota zapraszamy do uzupełnienia profilu w pozycji imię miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Temat otwieram - jako że dochodzą mnie sygnały, iż funkcja wstawiania imienia nie działa, wyskakuje komunikat o błędzie. Potwierdzam - ja również wstawiałam imię z panelu administracyjnego; normalną drogą się nie udało. Prosimy zatem stosowną instancję o interwencję Pozdrówko raportujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił błąd, spróbuj poszukać w plikach pomocy. Napotkane błędy: wypełnij formularz do końca, przed kontynuacją wróć i popraw błędy. No i tak za każdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 5 Października 2007 Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Cytat: "Napotkane błędy: wypełnij formularz do końca, przed kontynuacją wróć i popraw błędy." Czyli nic nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 6 Października 2007 Root Admin Udostępnij Napisano 6 Października 2007 a bo ja wiem czemu tak się dzieje... na ludzki rozum, wszystko niby ok :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batman Napisano 6 Października 2007 Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Może mamy niepoprawne politycznie imiona... W 4 er pe wszystko możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 8 Października 2007 Root Admin Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Uroczyście oświadczam, że obaliłem 4 er pe i teraz jest 5 RP, gdzie już działa opcja jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Października 2007 Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Zapraszamy do wpisywania imion - również osoby, które wcześniej miały je wpisane przez obsługę. Reforma, jak to z reguły bywa, wymagała czystek - toteż wszystkie imiona poznikały Pozdrówko od-nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.