kr1zje Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 wydaje mi się, że przy 5stopniach będzie ci za zimno, nieocieplane to zwykła lycra taka jak w krótkich spodenkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 poki ziemia sie nie nagrzeje, to nawet w przypadku 15st nie jest cieplo, dodac do tego zawsze zimny wiatr o tej porze roku i nadzieja na upaly przepada ja w atexie przy tych ostatnich cieplejszych dniach czulem sie optymalnie, mysle ze poki srednia dobowa nie wzrosnie do ok 8st beda dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 czyli spodnie chyba wezmę ocieplane, jeszcze mam problem odnośnie koszulki kupiłem taką ROGELLI SALERNO lekko ocieplana więc myślałem że na obecne temperatury ok 6-10stopni wystarczy ale niestety raczej nie wystarczy, co prawda jeszcze nie miałem okazji jej przetestować bo dzisiaj przyszła, ale jest to cieniutki materiał i wygląda na bardzo przewiewny a przy obecnych wiatrach będzie na pewno mnie przewiewało, więc zastanawiam się nad tą koszulką http://www.mikesport.pl/3200_LIQUID_NEW_bl..._ocieplana.html jest ocieplana (bez dopisku lekko ) więc pytanie czy ta się sprawdzi na obecne temperatury przy średnim wietrze, wiem że może też lekko przewiewać bo nie jest to windstoper (czy jak tam się to pisze), ale czy będzie mocno przewiewać? czy jest sens ją kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 28 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 ta koszulka rogelli jest dobra na najmniej 15 stopni, ta druga już jest raczej cieplejsza, ale też raczej nie jest zbyt gruba, jak założysz takie obie to może dadzą radę, ale będzie je raczej przewiewać, pomyśl nad koszulką termoaktywną, ja przy temperaturze 5-8stopni śmigam w koszulce krótki rękaw, długi rękaw cienka, oraz gęsty polarek quechua i prawie w ogóle nie przewiewa i nie pocę się więcej niż normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.