tobek Napisano 24 Września 2007 Napisano 24 Września 2007 Tak zwijane.. Po dzisiejszym krótkim bojowym teście na DSD w Sosnowcu, moja opinia na ich temat jest na 5+ !
Amadi90 Napisano 24 Września 2007 Napisano 24 Września 2007 a ja mam pytanie co oznacza ta druga liczba przy opisie opon np. 1,95 albo 2,1 czy coś takiego.
maxiu14 Napisano 26 Września 2007 Autor Napisano 26 Września 2007 Dlugo wahalem sie nad wyborem az pewnego dnia gdy odiwedzilem Decathlon'a wpadly mi w oko oponki hutchinson scorpion i je zakupilem.Maly OT ;] Jedyne co moge zrobic to pogratulowac innym forumowiczom dobrego wyboru i zyczyc duuzo km bez "gum"
Klosiu Napisano 30 Września 2007 Napisano 30 Września 2007 zalozylem te oponki na wczorajszy maraton i mam same pozytywne odczucia. Swietnie sie trzymaja na mokrej trawie, niezle sie prowadza na drogach pokrytych warstwa blota i tylko w glebokim piachu tanczyly. Do tego nie zlapalem zadnej gumy ani snake'a na zdazajacych sie kamieniach. W porownaniu z poprzednimi oponami cud, miod i orzeszki . Do tego cena mi sie bardzo podoba . Dzis z kolei zrobilem 45 km na asfalcie i tez niezle. Rower latwo sie rozpedza i latwo utrzymac 30-33km/h. Do tego fajny dzwiek, az sie ludzie ogladali ;D.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.