roswell Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Bardzo miło, że sie do nas odezwałeś. Pikul napisał to takim tonem, że doznałem szoku jak przeczytałem tą wiadomość. Kiedy wracasz na rower, są jeszcze jakieś problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Karol witamy znów wśród zdrowych (chorych?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Zdrówka życzę, kierowca się zatrzymał choć? Jakaś sprawa w sądzie lub odszkodowanie? Skończyło się lato, więc na moich drogach tez już luźniej, normalnie gnało tutaj pełno cweli na jeziorka nie patrząc na nic. Choć jest też minus, dzien coraz krótszy, będzie trzeba światła zamocować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 4 Września 2007 Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Nie no kierowca bardzo spoko, nawet mnie odwiedził 2 razy w szpitalu A na rower może wsiądę w sobotę, ale ścigać się raczej w tym roku nie będę. Szkoda zdrowia, niech lepiej organizm dojdzie całkowicie do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 4 Września 2007 Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Witamy znów pośród zdrowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jade Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 to prawda co mówi Karol - ale pierwszy raz widzieliśmy go w piżamie no i kurcze nie mogliśmy się powstrzymać śmialiśmy się do łez - i przez to krzywo patrzono na nasze odwiedziny u Karola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 W sumie to i dobrze. Śmiech też leczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 taa... a następneis straciłem głos :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Nie wiem czy pamiętacie taką bajkę "Żwirek i Muchomorek " czeska bajka.Właśnie Karol wyglądał w piżamie jak Żwirek z tej bajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrzanoslaw Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 szybkiego powrotu do zdrowiaaa , bo to najwazniejsze !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.