Pikul Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Wlasnie sie dowiedziałem ze Karol uzytkownik tego forum miał wczoraj wypadek w Knurowie, podobno został potracony przez samochód i nieprzytomny leży w szpitalu .. nic wiecej nie wiem. link do profilu: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showuser=12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Co??? Kurna felek.... w niedziele bylem z nim na scigu w szczyrku :/... Jest przytomny, wlasnie z nim gadałem- mowil ze wstrząs mózgu[tzn pewnie wstrząśnienie ale tak na szybko gadałem] ma, ale ogolnie wszystko ok, chciałby do domu ale go nie chcą puscic[norma obserwacja]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 No, to dobrze, że przytomny. Jeśli ktoś ma możliwość, niech go pozdrowi od forumowiczów . Trzymamy kciuki, żeby go faktycznie szybko wypuścili. Pozdrówko serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Żeby Karol mógł znów wsiąść na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 A na biku miał ten wypadek. Czy jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Przykra sprawa. Wracaj do zdrowia Karol! Aż przypomniał mi się mój wypadek tyle że ja miałem więcej szczęścia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Szybkiego powrotu do zdrowia ! Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Szybkiego powrotu do zdrowia!! Wracaj szybko na bike'a caly i zdrowy!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ufff to całe szczęście ,że to nic poważnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 pozdrowienia dla Karola jakieś szczegóły wypadku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 znam go osobiscie, byliśmy razem na paru ścigach.;/ yh. nikt nic wiecej nie wie? Wracaj do zdrowia chłopie.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 No wiem tylko więcej ze ma brodę poszytą, ale sie dobrze czuje, pewnie zostanie jeszcze na obserwacji i za parę dni go wypuszczą[to juz moje domysły, ale kupla z rozwalonym łbem wypuścili chyba po niecałym tygodniu, wiec sadze ze tu będzie podobnie]. Po co wam więcej? Czuje sie dobrze i wszystko jest ok to chyba wystarczy? No jeszcze mogę dodać, że kask ma w rozwalony,a głowę całą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Życze powrotu do zdrowia Karolu i myślę że jeszcze nie raz spotkamy się na zwodach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Choć nie znam kolegi - ale przyłączam się do życzeń szybkiego powrotu do zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Cale szczescie ze skorupe mial na glowie ;] Szybkiego powrotu do zdrowia i pozdrowienia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peeres Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Pozdrawiam!!! Całe szczęście że skorupa była na głowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 I to kolejny argument za noszeniem kasków. Wracaj szybko do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Byłem go odwiedzić na szczęście rower cały Karol też kilka szwów na twarzy poza tym ok.Już tęskni za rowerkiem ,tak jak pisał Blue kask na śrut .Także na szczęście nic poważnego to nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwiSssteR Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jade Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ja też byłam odwiedzić Karola, trzyma się dzielnie. a te kilka szwów nic nie ujęło jego urodzie trzymajmy kciuki, co by szybko wyszedł ze szpitala i wsiadł na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeS Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Pewnie, ze wszyscy trzymamy wkoncu to rowerowy BRAT ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Żeby szybko wrócił do zdrowia, a co więcej do formy! Dopomóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanc91 Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 KAROLU szybkiego powrotu do zdrowia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Także życze powrotu do zdrowia i jeszcze szybszego powrotu na rower!!! Kask - bez niego się już nie ruszam na rower.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dzieki Bizon i Ala za odwiedziny dla potomnych to jak keidyś Was oni odwiedzą w szpitalu to ich od razu uciszajcie, bo wywalą Was z oddziału Dzieki wszystkim za słowa otuchy. O wypadku nie ma co pisać. Jeździjcie w kaskach !!! Bez niego by mnie teraz tu nie było. Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.