schowi Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 WItam, mam swoje zdjecie w konkursie daxa. Prosze was jak kolarz kolarza o pomoc. Aktualnie jestem pierwszy ale osoba na 2giej pozycji strasznie goni i tu moja prosba o głosowanie. http://www.dax.com.pl/konkurs/?i=gallery&o=votes Kazdy kto chce zagłosowac wchodzi na ta strone wyzej, głosuje na mnie czyli chłopak w koszulce w paski i wielki napis dax(z gruszek=p). Trzeba wpisac swojego maila na którego dostaje sie wiadomosc i trzeba potwierdzidz, i tyle. Teoretycznie kazdy moze głosowac raz ale wiem ze mozna z wielu maili zagłosowac. Bardzo prosze o pomoc , konkurs dobiega juz konca, konczy sie 2 wrezesnia a do wygrania jest voucher na 3000zł w neckermanie. Dziekuje za kazdy oddany głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Niech będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeS Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Poszło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 No i poszedł kolejny głos:) Jeżeli da się z innych maili to jeszcze parę dojdzie ode mnie:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 SPAM* *Sami wybierzcie sobie treść posta bo nie potrafię w oryginalny sposób "+1" napisać Trza by to zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Poszło, jak wygrasz, to podziel sie wygraną z forumowiczami którzy na Ciebie zagłosowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myself Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 To i ja się załapię póki otwarte . Masz moje błogosławieństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schowi Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dziekuje wszytskim którzy głosuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Zagłosowałem* *piszę to póki ten temat jest jeszcze otwarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 nie nabijamy postów !!! temat zamykam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.