damiankk Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam, jestem mieszkańcem jakże pięknej Bydgoszczy (dokładnie Szwederowo), mam problem, bo po pierwsze nie mam gdzie jeździć a po drugie nie mam z kim jeździć. Już od 8 latek robie wypady do lasu Kujawskiego, znam chyba już go na pamięć. Mam do was pytanie, gdzie wy jeździcie na tych malowniczych terenach?W Myślecinku też już byłem wiele razy i już mi sie znudził. Może kiedyś się gdzieś umówimy i razem pośmigamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 chłopacy np. z Alternatywy często uderzają na Chełmno wpadnij na Masę to będziesz miał z kim jeździć www.masa.bydgoszcz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Proponuje we wszystkie strony świata -na Toruń (Ostromecko, Wałdowo, Zamek Bierzgłowski etc. asfalt & drobny teren), z Torunia można fajnie odbić do Ciechocinka -na Koronowo (Maksymilianowo, Samociążek etc. - szosa, ale da radę terenem) -na Świecie (Strzelce D&G,Borówno Włóki - asfalt - dużo podjazdów ) dalej można na Chełmno -na Poznań (ul. Nakielska do Nakla dalej na Szubin), na dłuższą wycieczkę polecam przejechać się do Żnina i Biskupina, bardzo ładne widoczki . -do Solca Kuj. szosą. -do Chełmna przez Ostromecko.... w sumie w Ostromecku są niesamowite tereny!!! Zgubiłam się tam, ale za to jaki klimat był w lesie -górki fordońskie na małych dystansach kręcę się po Myślu, mieście, szosie Gdańskiej, Jarużynie, na szosie do Torunia, ostatnio zasmakował mi las przy Chemiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ja ostatnio ujezdzam okolice Koronowo - Byszewo - Salno, genialne tereny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.