proxx Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witajcie. Potrzebuję odrobinę pomocy. Pomimo, że żyjemy w dobie Internetu, to nie mogę znaleźć za bardzo adresów warszawskich sklepów, w których oferowane są dobre okulary (interesują mnie przede wszystkim Arctica i Uvex). Wiem, że niektóre sklepy je mają, ale ze względu na drobność tematu nie umieszczają swojej oferty na stronach. Szukam szukam i nic nie mogę znaleźć, a ze względu na pracę nie mam czasu sobie 'pojeździć' i poszukać. Proszę, pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Uvex = skiteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proxx Napisano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 dzięki. jeszcze jak ktoś mi powie, gdzie szukać Arcici, to już będzie super gites. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.