Cosmoświder Napisano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam;) Poszukuję chętnych do podjęcia się ze mną wyprawy na nordkapp, wejscia na nwjwyzszy szczyt norwegii, zwiedzenia wielu ciekawych fiordów, a takze przejechenia przez norwegie, finlandie łotwe litwe i estonie. Niestety pojawił sie pewien problem z moim towarzyszem ktory mzoe nei meic tyle czasu, wiec jestem zmuszony szukac innych chetnych. Trasa liczy około 6000km, planowany wylot do oslo to około 10 czerwca, czas na przejechanie do 80 dni, posiadam dwóch sponsorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasy Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Hej Też wybieram się w tamte okolice ale niestety nie bede miał tyle czasu Mam w planach przelot do Oslo potem na rowerku na Lofoty i powrót samolotem z Bodo Całość ok 2200 km. Może sie spotkamy na trasie (chociaż ja lecę jakiś miesiąc później) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosny Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No pięknie ale ja też niestey nie mam tyle czasu ... dlatego wybieram się samolotem do Bodo a stamtąd przez Lofoty na Nordkap . Tak czy inaczej pozdrawiam obu kolegów bo może gdzieś przypadkiem sie spotkamy za kołem podbiegunowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Proponuję wybrać na termin wyprawy drugą połowę czerwca - macie pewne szanse, że nie będzie cały czas padać Ja jechałem tylko z Oslo do Bergen, 500km - nie powiem, przyjemna trasa Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwiutki Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No to może też i mnie spotkacie. Zamierzam się w przyszłym roku wybrać do Norwegii, ale jeszcze nie planowałem trasy. W każdym bądź razie fajnie byłoby dotrzeć do Nordkapp. Wyjazd po sesji letniej a może i Open'erze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.