morganfriman Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Kross'ow najwiecej u nas widac. Jeszcze Cube'y sie pojawiaja czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
missolini Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Zdecydowana przewaga makrokeszów, chociaż jest dosyć dużo krossów. A żeby zobaczyć jakieś lepsze sprzęty to trzeba wyjechać w trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Specializedy u mnie prawie same ;D . 3 big hity i 2 demówki , znajdą się KTMy 2 a reszta to pojedyncze marki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porsche123456 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 A u mnie w Bartoszycach jest sporo Krossow, Kellysow, i innych !po 600ziko bikow;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam. W moim mieście dominują Kellysy, mam Ja, mój kolega i kuzyn. Pozdrawiam. hahah, ale mnie to rozbawiło Czyli miasto liczy 3 osoby No nieźle No to dominujcie Pozdrower ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focus25 Napisano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 U mnie poza makrokreszami których jest najwięcej dominują Krossy i Meridy, rzadziej Kellysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 obecnie dominują na moim terenie: trek, cannondale, specialized, kona, cervelo, pinarello, scott. już mi się niedobrze robi i chętnie zobaczyłbym np jakiegoś kellysa albo authora ale to marzenia ściętej głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.