Krezystof Napisano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Leszno to jak się jezdzi głownie Kross, Author, Media, następnie Kelly`s a jak wjedzie się takie tereny gdzie tylko rowerzysci są to GF, Kona, Cube, Kelly`s i te głównie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik92 Napisano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 u mnie głównie trexstar (mało znana firma) potem kross, a na końcu kelly's i giant a tak w ogóle to mało osób jeździ na rowerze w mojej miejscowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_ Napisano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 U mnie dominują Kellys'y. Drugie miejsce Meridy. Dalej Gianty, Authory i Krossy. Treka i Scotta nie widziałem żadnego ^^. Aha nie brałem pod uwagę makro, których jest najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjSzyneczki Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 U mnie (w Elblągu), z rowerów a nie czegos co to przypomina 1 Kross 2 Giant 3 Merida 4 Author Do tego dochodzi troche Kellysów, Kilka KTMow, sporadycznie trek, unibike... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Kraków: Giant, Trek, Kellys, Kross, czasami Author, Scott, Merida, bardzo rzadko Cannondale, najrzadziej Haro Mimo dwóch sklepów Dacathlon, praktycznie nie widuje Rockrider'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damix Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 1. Kelly's 2. Author 3. Merida 4. Pseudo rowery "full" : kross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wrocław większość nowych rowerów jakie widuje to Felt, nic dziwnego - Harfa dystrybutorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 hipermarkety Kelly's Kross Scott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANCLERZ111 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A KONA nigdzie nie dominuje hurra!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrys128 Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 u mnie w większości Giant trochę Author Wheeler Merrida i sporo też makro, i innych firm ale to już pojedyncze sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 U mnie to ciezko stwierdzic bo w wiekszosci to makro-komunijne szity ale pozatym to chyba krossy dominuja, merida sie zdarzy np. moja i author tez czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciuch Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 U mnie są 4 sklepy rowerowe z czego trzy to ta sama firma- oficjalny dystrybutor Gianta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 u mnie w ogóle mało jest markowych rowerów ale jest kilka rockriderów,1 ktm, 1 kross a6,dwa kenzele,jakis skladak na ramie gary fisher'a,jest tez jedna merida i to chyba na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exist Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Najwięcej w Toruniu jest: 1. jakiś starych na cantileverach 2. makrokeszów 3. turystycznych Unibike'ów 4. Authorów (3) 5. Kross'ów (chyba 2 widziałem) 6. TREK'ów 6. Giant'ów 7. Radon'ów Ogólnie baardzo rzadko widze markowe rowery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 crossowe kellysy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 augustów i okolice 1) giant większość ale tylko 4 godne uwagi:) 2)author, scott i kross- zazwyczaj do 2000 3)makrokesze 4)chyba merida z cubem- ake w cube ostatnio mój odpadł jest chyba po jednym unbaiku i kona ale po woli scott zyskuje pozycjie nad authorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gablor Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 U mnie jeżdzi dużo (bardzo) Hexagonów V2, V3, V6 sa to najcześciej proponowane rowery w Rower-centr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 od cholery merid i krossów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulako Napisano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 U mnie na wsi (mówię nie o jednej wiosce tylko o kilkunastu sąsiadujących ze sobą) Najwięcej makrokeszy :-(, mężczyźni jeżdżą zazwyczaj na rometach orkanach, huraganach itp., kobiety to najczęściej na składakach, i miejskich "holenderkach". Jest kilka krossów i giantów, czasem widać meridę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianste1 Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 U mnie w KOnstantynowie Łódzkim dominuje kellys ale dużo jest authorów unibike a meridy to chyba nie w idziałem żadnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOAD Napisano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 okolice wałbrzycha to gółownie treki pare scottów tez jest i jakies tam pojedyncze sztuki krosa, meridy, authora, gianta, ktm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Kross/Merida/Trek/Author/Giant (od najczęsciej do najmniej spotykanych) Chodź generalnie to się zbytnio nie przyglądam, chyba, że jakieś perełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Spec, Cannon, Trek, Kona, Kross - od najczesciej do najmniej, wogole niespotykanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamill Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Lublin: Merida, Kross, Giant, Author, BH. Często widuję fajne szosówki, ale jakich marek - nie wiem, za szybko śmigają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek293 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Bydgoszcz: Kellys, Giant, Merida - nie widzialem zadnej Kony i GF. Innych pojedyncze sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.