Gnidzioch Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 9 wrzesnia w kampinosie, kolo jakiegos chyba boiska szkolnego, ma byc cos tam, jakies rozdanie dyplomow itp a o 18:30 ma sapiewac doda. Nie wiem czy jej sluchacie, ale mozna by sie gdzies tam spotkac. Najpierw sobie pojezdzic, a potem jej posluchac. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dzięki za ostrzeżenie - tego dnia pojadę w przeciwnym kierunku Pozdrówko rejterujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 hehe to ma być jakiś ekopiknik(całe lato wiszą reklamy przy wjeździe do kampinosu)... ale chyba motywów rowerowych brak... swoją drogą jestem ciekawy jak to przyjmie miejscowa podpita publiczność("Doda, Doda zrób nam lo**") btw. w ten sam weekend jest koncert Kazika w Pruszkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gnidzioch Napisano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 mozna i na kazika pojechac. jak tam chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeki Napisano 4 Września 2007 Udostępnij Napisano 4 Września 2007 doda ma walory artystyczne dość duże i widoczne więc może pojechać warto, ale na mnie raczej nie liczcie, mam teraz zbyt dużą fazę na metal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Września 2007 Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Mam nadzieję, że publika przywita ją równie "gorąco" jak na meczach KSP doda ma walory artystyczne dość duże Tak dwa silikonowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.