Niedzwiedz1 Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 lusterka -60% To Cię zaraz Jurasek zjedzie +10% hamulce avida -50% pionowe rogi
kusak Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 w takim razie moj wspolczynnik lansu to: 81 % jezeli kaseta nie liczy sie jako widoczny element acera lub 71% jezeli liczy sie kiepściutko, trzeba w czarna emalie zainwestowac ;d
Blue Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 +10% za rebe z przodu +2 za XCM +10% Pulsometr polara +10% GPS Garmina +10% za przerzutki sram ;>. -10% za RST ;>
baksik22 Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 DC mają być jako plus a nie jako minus Co sie czepiacie Są ergonomiczne i sportowe a ludzie się dziwą jak widzą same klamki albo jak ktoś klamkami w dół czy w górę dziobię wiec dc + 10%
Adamicki Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 P: Jaki rower kupić do 7000zł? O: 2xA8 + A6 + rękawiczki gratis. P: Jaki rower kupić do 7000zł? O: Kross nie ma w swojej ofercie takich drogich rowerów. P: Jaki rower kupić do 7000zł? O: Zapomniałeś o nawiasach [ ] w nazwie tematu.
Biera Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 P:Jaki rower kupić do 7000 zł? O:A po co ci taki drogi rower? kup lvl a6 i tira piwa:)
Raptor Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Xsystoff czy inspiracją do napisania tego tematu był ten temat http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=22448 a6 - wynik się zeruje + (-100%) Każda urwana śrubka opisana na forum + 2% szt.
jurasek Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 To Cię zaraz Jurasek zjedzie nie taki juradek straszny jak malują sam sie domagał wstawienia tej pozycji WLR dla limuzynki szacunkowo (bo umiem liczyc tylko do stu ) ok 2 i pół raza 100 ze znaczkiem "- " pozdrówko z przymrużeniem oka P.S. słonko świeci stąd to oko
meteor Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 mostek na minusie +10%siodelko typu deska +10% wysoko ustawione siodło +10% naklejka na rame z grupa krwi +20% brak osłonki na korbie +5% wgniota na ramie +5% oswietlenie -10% gieta kierownica -10% platformy -15% krótki i wysoki mostek - 15% napis "XC" na ramie -10% Moze to i humor ale humor nie bieze sie nigdy z niczego i widzac takie cos to ja juz rozumiem czemu tak bardzo zalecacie jezdzic w kasku a co drugi z was mial OTB albo jakis inny wypadek... tak poskladany rower to przecie jezdzaca trumna. Za pierwszym razem jak widzialem topic'a o mostku na "-" (minus) to myslalem ze to jakis wariat napisal ale potem czytam dalej a tu wiekszosc z was ma tak poustawiane. Koledze jak opowiedzialem o tym to sie nie moglismy przestac smiac. ReSpEcT za odwage i te siodla na kilometrowych sztycach .
thomash Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Widać, że wyżej specjalista od xc się odezwał. Jeżeli chodzi o współczynnik lansu, to jeżeli ktoś posiada ramę z napisem Kross to na wstępnie ma -100%
Blue Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 meteor to jest forum w większości o rowerach do XC. A na ścigach taka pozycja jest pożądana. Proponuje ci przyjechać w góry i zobaczysz, jak fajnie się wstaje z siodła na każdym podjeździe jak masz nisko siodło i wysoko mostek[akurat ja mam na+, ale jak przestawię amortyzator na 100mm z 85, to obrócę], a do tego krótką ramę. Poza tym nie wiem, czy zauważyłeś, ale producenci sami robią te sztyce w większości po 35-40cm. A tak w ogóle to już kończę odpowiadać na tą prowokację .
anulkaa Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Moze to i humor ale humor nie bieze sie nigdy z niczego ... Akurat aby wiedzieć o co chodzi w tym dowcipie, trzeba było siedzieć na forum przez ostatnie 0,5 roku, aby podłapać klimat. FAQ i lans nie można brać na poważnie. Powstał aby pokazać pewne 'niuanse' tutejszej społeczności forumowej...
anulkaa Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 dosyć dosc po wagi żartem meteora , zartem Wagi też są potrzebne!!!
Lukas_Mako Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 a ja jestem ciekawy a nawet bardzo jaki jest najczęściej powtarzany wyraz na forum???
Niedzwiedz1 Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 +10% faliste tarcze hamulcowe +5% chromowana kaseta +5% dziurkowana kaseta @Meteor nie czujesz, że ten temat ma być kompletnie niepoważny
Xsystoff Napisano 6 Września 2007 Autor Napisano 6 Września 2007 a ja jestem ciekawy a nawet bardzo jaki jest najczęściej powtarzany wyraz na forum??? Kross
baksik22 Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 Xsystof nie prawda bo A6 bądź " a 6-óstkę"
Blue Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 no.... pół tego co za rebe? W końcu tylko z jednej strony jest <lol> .
esc0bar Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 A ja kocham swoja mame i moj rower KROSS LEVEL A6! Powtarzam K R O S S - L E V E L - A 6 !!!! :> Czarny jak dziury w zebach. :>
Riqar Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Trochę powagi. a mi najbardziej sie podoba seria krossa śmieszne śmieszne, ale naprawdę jak się czyta odpowiedzi w takich tematach typu rower doxx zl to kross kross krosssama prawda Świetny temat ale Xsystof ma racje wszyscy polecają krossa mówią że tylko tam się nie dopłaca za znaczek ETC a to przecież nie prawda Sorki za OFf. Zacząłem jako pierwszy, że wszyscy na około Kross, Kross i jeszcze raz Kross. Niektórzy mnie atakowali ale wyszło na moje. Słowa uznania, że Xystoff w jakiś sposób zrozumiał o co mi dokładnie chodziło i kontynuował ten wątek (Dotyczy Kross`a). P: Czy Finish Line jest najlepszym smarem do łańcucha?O: Tak, ale znajdziesz wiele lepszych. :D :D :D :D :D :D mostek na minusie +10%siodelko typu deska +10% wysoko ustawione siodło +10% czarne golenie +10% rogi wiadacej firmy +10% dwa bidony +5% pulsometr +10% czarne szprychy i piasty + 10% spd +15% naklejka na rame z grupa krwi +20% brak osłonki na korbie +5% sid +15% widoczny element z carbonu +15% brak odblaskow +5% pancerze inne niż czarne +10% komponent xt lub xtr +5% za kazdy hamulce tarczowe +15% wgniota na ramie +5% maskotka pod siodełkeim +5% naklejka z nickiem +5% czerwony kolor ramy +5% rower na stojaku przy robieniu fotki +5% hydroforming ramy +10% komponent wcs +5% za kazdy blotniki -20% oswietlenie -10% gieta kierownica -10% widoczny element z grupy altus/acera -10% za każdy kanapowate siodelko -10% platformy -15% krótki i wysoki mostek - 15% brak rogow lub niewlasciwe rogi -10% gięte rogi - 10% ciezkie oslonki na wentyle -5% licznik bez avs -5% napis "XC" na ramie -10% lusterka -60% Do współczynnika lansu możemy dodać jeszcze geometrię ramy. I taka podpowiedź: Kup rower Y, sprzedaj ramę (osprzęt cały zostaw) i kup ramę X. To też jest popularne tutaj na forum
Xsystoff Napisano 7 Września 2007 Autor Napisano 7 Września 2007 Zacząłem jako pierwszy, że wszyscy na około Kross, Kross i jeszcze raz Kross.
esc0bar Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Jak masz pelen trzos, to nie czekaj - kup sobie rower Kross! A co to? :>
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.