madek Napisano 30 Listopada 2008 Napisano 30 Listopada 2008 Ale jak zablokujesz to amor dalej ugina sie w calosci ? Czy tylko troche ? Bo powinno mu zostac ok 2cm zakresu pracy.
sirspider Napisano 30 Listopada 2008 Napisano 30 Listopada 2008 Andrew dzięki za tipa Właśnie to zrobiłem. Troszkę było z tym zabawy, bo trzeba było mocno naciągnąć linkę. Żeby to zrobić trzeba było przytrzymać imbusikiem "blokadę" troszkę z ruchem wskazówek zegara żeby przykręcić linkę odpowiednio napręzoną. Teraz mam taki mały skok po blokadzie. czyli nie da się tego całkowicie zablokować do zero skoku tak jak np w Skarebie ? Bo że automatycznie blokada sie wyłącza to już zauważyłem i to jest genialne rozwiązanie madek - dzieki za wyjaśnienie
uchmanek Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 widelcow z mc nie da sie zablokowac na beton, zawsze sie troche ruszaja.
Sel Napisano 8 Grudnia 2008 Napisano 8 Grudnia 2008 Patrząc na opis Twojej "blokady" to jak najbardziej masz ;-)
sirspider Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 To wrzucam dwie fotki, może coś Wam powiedzą Bo ja wcześniej śmigałem na kilku amorkach, ale to jest pierwszy ze stajni RS.
madek Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 wg mnie Recon SL jednak nie ma MC: http://www.harfa-harryson.com.pl/fnc/goodd...id=99&pos=2
mwegrzyn Napisano 14 Grudnia 2008 Napisano 14 Grudnia 2008 Oczywiscie że nie ma . Ma go natomiast Tora 318 Solo Air.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.