Ptaszek Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam chciał bym sie was spytać jaki hamulec wziąć do ceny 350 zł mam okazję kupić HFX9 xc z carbonową klamka za 329 zł sainta za około 350 zł a może wy cos polecicie na przód do XC ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcu Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Weź HFX-9 i mi potem powiedz, czy Ci się tłoczki symetrycznie do tarczy przybliżają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Zamiast hfx-9 wybralbym lepiej avid juicy 5. Wedlug mnie sa lepsze. Z Saintem nie porownywalem jeszcze ale od xt`kow nowych chodza lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Jackie możesz dać linka gdzie juicy 5 są po 300 zł? Właśnie szukam hampla na przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 U dystrybutora avida : http://www.harfa-harryson.com.pl/fnc/goodd...d=538&pos=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Ja nie wiem, czy jakiś ślepy jestem, czy brak mi 5 klepki, ale najniższą cenę jaką tam widzę to 479 zł ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 2 Września 2007 Udostępnij Napisano 2 Września 2007 To jest cena katalogowa a w chwili obecnej sa w wyprzedarzy. Wszystkie rozmiary w tej samej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Pisałem do harfy, nie mają już ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 sainta bym wzial albo cos innego shimanow , do mnie hfx nie przemawia i to co potrafi sie czasem z nim dziac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newbee Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 hmm, Saint/XT i HFX9 to dwie różne bajki. HFX9 ma może siłe, ale modulacji to mu brak, i to go imo dyskwalifikuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 miałem hfx9 no i 1. zbiorniczek cieknie 2. jeden tłuczek sie rusza drugi nie 3. tarcze hamulcowe są z plasteliny beznadzieja weź sainta albo Juicy 5, te ostatnie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.