Skocz do zawartości

[Szukam] Tekstu piosenki

Ombre

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka, co jakiś czas jezdze z słuchawkami i słucham radia. Często leci coś co strasznie mi się podoba i daje sporego kopa, wtedy staram się zapamiętać refren i po przyjeździe wpisuje w google i otrzymuje tytuł piosenki. Problem w tym, że nie zawsze :/ Czasami pominę jakieś słowo albo źle zrozumie. I tutaj potrzebuje waszej pomocy:

-"When i was a little kid (tutaj cos bylo dalej) i wanna do something bigger in my life - śpiewa to jakiś czarny raper zza oceanu (tak podejżewam, nie dam głowy)

dalej juz mam tylko zanotowane najwazniejsze slowa z piosenki ;p

-touareg(nie jestem pewny pisowni tego) come

-i like your ice cream

-i need your amercal

główny problem to mój slaby angielski i po prostu niektóre słowa przekręcam, co jest powodem problemu z znalezieniem piosenki.

Napisano

Zbytnio nie wiem co to za kawałek..ale jeśli często leci..i na określonej stacji radiowej, to na stronie tej stacji będzie jakaś top lista albo coś w ten deseń i zapewne znajdziesz to czego szukasz.

Napisano

GZA20- no niestety kawałki, które podałem są już raczej stare (stosunkowo) i na żadnej "top liscie" ich nie znajdę.

Napisano
-"When i was a little kid (tutaj cos bylo dalej) i wanna do something bigger in my life - śpiewa to jakiś czarny raper zza oceanu (tak podejżewam, nie dam głowy)

Strasznie mi na tym zależy, nikt nie zna tytułu? W radiu strasznie rzadko leci ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...