tomekrs Napisano 20 Września 2007 Napisano 20 Września 2007 Cześć chętnie się z wami przejadę do Krakowa, jeśli można. Musicie tylko dokładnie napisać skąd ruszacie bo też nie znam się na Mysłowicach, raz tylko jechałem autem do fashionhousa (od strony ul. Mikołowskiej). Ombre mógłbyś podjechać przez Radzionków, Bytom do Rudy Śląskiej to możemy razem podjechać do Mysłowic, czekam na info
andi333 Napisano 20 Września 2007 Autor Napisano 20 Września 2007 karolyfer ja jestem z zagórza więc moge na ciebie poczekać np.na stacji cpn pod cmentarzem zaraz przed skrętem na klimontów. ( jak by co to pisz na gg dogadamy sie )Proponuje wyjazd o 7 a spotkać sie pod kościołem ul Krakowska obok policji (kiedys tam była niewiem jak teraz) albo pod sklepem rowerowym giant droga na Jaworzno zaraz za Mysłowicami jak wam pasuje albo inna opcja czekam na propozycje.Pogoda bedzie na bank
Ombre Napisano 20 Września 2007 Napisano 20 Września 2007 Cześć chętnie się z wami przejadę do Krakowa, jeśli można. Musicie tylko dokładnie napisać skąd ruszacie bo też nie znam się na Mysłowicach, raz tylko jechałem autem do fashionhousa (od strony ul. Mikołowskiej). Ombre mógłbyś podjechać przez Radzionków, Bytom do Rudy Śląskiej to możemy razem podjechać do Mysłowic, czekam na info Jerona... Tak mniej wiecej chyba kminie ktora to jest droga na Bytom, ale czy jak juz bede jechal tymi glownymi drogami to bedzie znak na Rude Slaska?
tomekrs Napisano 20 Września 2007 Napisano 20 Września 2007 A wiesz jak dojechać na dworzec autobusowy w Bytomiu? to mogę tam podjechać i będzie bez problemów
karolyfer Napisano 20 Września 2007 Napisano 20 Września 2007 Ok, to mogę jechać z tego CPNu, tylko troche pora wczesna nie wiem czy wstanę O 7 wyjazd z Mysłowic oczywiście? Czyli koło 5 pobudka, ostro
tomekrs Napisano 20 Września 2007 Napisano 20 Września 2007 andi333 na ul. Krakowską wiem jak dojechać więc może być
andi333 Napisano 20 Września 2007 Autor Napisano 20 Września 2007 Będe czekał na cpn. o 6:30 pasi? no to pod kosciołem o 7-7,15
Ombre Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 Nie no panowie, to ja odpadam, bo zeby zajechac na czas to musialbym wstac o ~4 rano, a nie mam ani swiatelek, ani stroju w ktorym moglbym sie poruszac o takkiej porze ;/
tomekrs Napisano 21 Września 2007 Napisano 21 Września 2007 Ja też na 100% jadę więc czekajcie pod kościołem na Krakowskiej, andi napisz mi na swój numer telefonu jak bym miał problem z znalezieniem was to zadzwonię
andi333 Napisano 21 Września 2007 Autor Napisano 21 Września 2007 dobra to kto jeszcze jedzie ? ostatnia szansa
tomekrs Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 Jestem już w domu, super wycieczka dzięki andi za wspólne kręcenie, mi wyszło 202km ze średnią 22km\h, do zobaczenia na następnym wypadzie, ale to już chyba będzie w przyszłym roku pozdrawiam
omen Napisano 22 Września 2007 Napisano 22 Września 2007 oj ładny dystans czyli ja miałbym spoko ponad 250.:] niestety zdrowie nie pozwala.
andi333 Napisano 22 Września 2007 Autor Napisano 22 Września 2007 Tomekrs ja też dzieki za wypadzik a mnie wyszło 175km ale pojechałem jeszcze do Bukowna i z powrotem to jeszcze 60km nabiłem to razem 235 (nowy rekordzik) i padam na ryj .Zdęcia jutro dzis mam wstręt do wszystkiego.
andi333 Napisano 23 Września 2007 Autor Napisano 23 Września 2007 Tomekrs już planuje jaki wypadzik w pazdzierniku na Jure (dzis mi się już polepszyło he he tylko dupsko boli ) ide pośmigać trosze mięśnie rozruszać. Pare fotek jest w galeri
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.