Skocz do zawartości

Wycieczka do Krakowa

andi333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja na 100% jednak nie jadę, zdrowie niestety nie dopisuje...

omen

Chyba za ostro kręcisz na rowerku i dlatego takie jazdy...

to nie przez rower.;]

Napisano

Z tego co tutaj słysze to Ombre też może pojedzie no i Mody i Mrówa :P

O 6:00-6:30 zbiórka przed realem, główne wejście :)

Niestety prognozują opady najsilniejsze w sobotę i niedzielę... co o wy na to :) ?

Pozdrówko informujące

Napisano
Skoro Mody i Mrowa nie jada to sorki, ale ja tez odpadam :) powodzenia i wysokiej sredniej :)

bywasz czasami w świerklańcu? na czym śmigasz?

Napisano

Ja też na razie jestem w lekkim znaku zapytania, w piątek do neurologa idę, i zobaczymy, co powie... Sobota stoi pod znakiem zapytania.. dokładniejsze info Andi, napisze w piątek... :)

Napisano

No naprawde przepraszam Andi333, ale nie chce samemu jechac :), po za tym stwierdzilem ze juz szkola idzie i warto by sie cos przygotowac.

Omen- smigam na krossie level a6 (rs tora, truvativ team, lx), na szosie zobaczysz mnie tylko na trasie strzybnica (tarnowskie gory) - kamien (piekary slaskie) 22km w jedna strone, dzis sie wkurzylem i pojechal na maxa swoich mozliwosci, wynik? Srednia 33km/h. (opony schwalbe rr, slicki kupuje w ciagu najblizszych dni). A w terenie to tylko dolina dsd (bytom) i park repecki (tarn gory)

Napisano
No naprawde przepraszam Andi333, ale nie chce samemu jechac :), po za tym stwierdzilem ze juz szkola idzie i warto by sie cos przygotowac.

Omen- smigam na krossie level a6 (rs tora, truvativ team, lx), na szosie zobaczysz mnie tylko na trasie strzybnica (tarnowskie gory) - kamien (piekary slaskie) 22km w jedna strone, dzis sie wkurzylem i pojechal na maxa swoich mozliwosci, wynik? Srednia 33km/h. (opony schwalbe rr, slicki kupuje w ciagu najblizszych dni). A w terenie to tylko dolina dsd (bytom) i park repecki (tarn gory)

jeździsz przez piekary i nic o tym niewiem? :) odezwij sie na gg.;]

Napisano

Andi, ale poczekaj jeszcze z tym odwołaniem bo ja na 70% jadę, jutro napisze dokładne info ok? Śmignął bym do Krakowa...

Napisano

Andi jutro mogę jechać spokojnie... więc jedźmy! Odpisz!

Ps. Sory znów za ten post pod postem, ale inaczej się nie da ;/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...