Skocz do zawartości

Wycieczka do Krakowa

andi333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wiec tak chetnie bym pojechał ale 2 mam do wyboru na wyscigi albo maraton w poznaiu albo xc w rudzie śląskiej.;] jest jeszcze jedna sprawa jak nie bede miał nowej ramy to nie jade tych wyscigó wiec moge wtedy jechać z Wami.;]

Napisano

Zobaczymy jak z pogodą no i czy mi coś nie wyskoczy :D

No i mam fajną trasę 74km z Mysłowic :D

I tylko przez 2 drogi wojewódzkie :)

Napisano

A trasa to:

Do Krakowa, punkt początkowy Real - Mysłowice, 76km do samego centrum(granica błędu do 80km ;) ), jedziemy dosłownie dwoma drogami 934 i 780 ;):

mapakrakwfr5.th.png

Wypowiadajcie się czy pasi ;)

Pozdrawiam

Napisano

d oczestochowy byłą ponad 25km/h ja do domu dojechałe mi miałem 23km/h średnia. Lekarz mi złę rzeczy powiedział. może być tak ze nie pojade.

Napisano

Kurcze, Omen nie lekceważ tego lepiej ;/

Dzisiaj byłem na rowerku, do apteki, do garażu... no i zauważyłem ostry zimny wiatr, jak to bywa jesienią czy też wczesną jeszcze wiosną... zaczyna się robić kłopotliwie, bo wiatr dzisiaj mocny, no i pogoda jakaś felerna... ale na dniach okaże się jak to będzie w sobotę...

Napisano

na 90% nie jade. dostałem recepte ( 3 miechy bez bika, masaże i jakaś maść ) ale jak coś to może ludzi z moich okolic odwieźć do mysłowic.;] bo wiem gdzie to jest a Oni pewnie nie wiedza.;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...