Skocz do zawartości

[koło] Tylne do XC

Misiek_z11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam . No nie ja mam za dużo komentarzy żebym pęknięte obręcze sprzedawał.

Piasta kupiona od Armamru w sklepie / na Allegro -skleprowerowy/ przedstawiciel DT na Polskę, jako lekko uzywana szprychy nowe a obrecz w super stanie , zarysowana w transporcie nigdzie nie skrzywiona była w kole też tarczowym / XTR - kupiłem komplet kól na XTR -ach dla piast / dlatego zresztą wygląda jak nowa tylko zle przechowywana. Ja mam 53 lata 9 rowerów i jestem maniakiem w tej materii . A koło warto kupić choćby dlatego że ja i tak dokładam , bo jakbby nie liczyć nawet po cenach Allegro , uzywane to wychodzi dobrze . Tarcza nowa raz na niej ja jechałem przez 10 km . A czy prosta - to zależy jak na to patrzeć i jak załozyć . Ja mam Nowe tarcze XTR CL 160 i jedna ma odchyłką 1 mm . Czy to oznacza ze jest prosta czy krzywa ? Ty mi odpowiedz ? W sumie nie jestem entuzjastą ham. trczowych nie mniej mam w trzech rowerach i w zadnym nie powiem o tarczy że jest prosta / krzywa - nie wiem . Pozdrawiam serdecznie ZRynkiewicz

To e-mail od gościa, co sądzicie ?

Napisano

Sądząc po wyglądzie bębenka, piasta raczej mało jeżdżona. Jeśli wszystko jest naprawdę ok, to za 250zł bardzo opłacalny zakup.

Napisano

Kółko fajne, za 300 zł bym brał. Tylko rozbawił mnie tekst tego kolesia że Ty mu masz powiedzieć czy tarcza jest prosta czy krzywa :P. Albo jest prosta, albo nie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...