Skocz do zawartości

[koszulka spodnie]

mocho

Rekomendowane odpowiedzi

Niech ktoś mi szybko doradzi, czy warto pakować się w takie coś niby z coolmaxu, ale pewnie tylko z nazwy. Oferta ważna od jutra 23.08.2007r. są też inne akcesoria rowerowe w ofercie, ale mi chodzi o Koszulka rowerowa i Spodnie rowerowe. Podaje link do strony: http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20070823.index

Ja sie jutro wlasnie wybieram zobaczyc co tam ciekawego.

Wiem ze koszulki movement session (czy jak to tam sie nazywalo)

na allegro chodzily po 50zl.

Juz kiedys widzialem je w Lidlu i musze przyznac, ze wygladaly pozadnie.

Nie wiem jak z ich oddychalnoscia, ale szwy byly solidne, a wzornictwo

swieze i ciekawe.

Ja powiem tak: wbrew pozorom odzież w ldlu nie jest wcale najniższej jakości. Mam długie spodnie z lidla już dwa sezony i jakoś się trzymają, w tym roku kupiłem sobie na allegro drugą parę spodni (włoskiej produkcji) i po miesiącu musiałem je wyrzucić, bo porzecierały się w okolicach krocza. Tak więc jak coś fajnego będzie w lidlu z ubrań to na pewno nie będę wahał się kupić.

Byłem kupiłem koszulke rowerowa i muszą powiedzieć że jest bardzo dobra jakościowo. Płaskie szfy coolmax itp. i ładny wygląd więc polecam ją zdecydowanie. Skusiłem się jednak jeszcze na pomke tą stojącą za 24,99 ten zakup jednak zdecydowanie odradzam (tania badziew).

taki maly OT, bylem w lidlu o 8.10 (otwieraja o 8), wchodze a tam pol osiedla w 1 kupie, wszystko przebrane, ludzie jakby 1x widzieli ciuchy sportowe, brali po 5-6paczek nie patrzac na rozmiary

dzicz, czy taka okazja?:)

Jeżeli nie patrząc na rozmiary, to możliwe, że na sprzedać na allegro :D albo przyzwyczajenia z czasów realnego socjalizmu ("ktoś inny będzie miał mój rozmiar, to może wymienię").

Przyglądałam się tym ciuchom z Lidla, ale jakoś mi nie podpadły...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...