mocho Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Niech ktoś mi szybko doradzi, czy warto pakować się w takie coś niby z coolmaxu, ale pewnie tylko z nazwy. Oferta ważna od jutra 23.08.2007r. są też inne akcesoria rowerowe w ofercie, ale mi chodzi o Koszulka rowerowa i Spodnie rowerowe. Podaje link do strony: http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20070823.index Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Zaraz mnie zjedzą, że patrzę na firmę itd ale wg mnie nie warto. Kiedyś miałem coś podobnego. Od teraz nawet nie patrzę na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ja sie jutro wlasnie wybieram zobaczyc co tam ciekawego. Wiem ze koszulki movement session (czy jak to tam sie nazywalo) na allegro chodzily po 50zl. Juz kiedys widzialem je w Lidlu i musze przyznac, ze wygladaly pozadnie. Nie wiem jak z ich oddychalnoscia, ale szwy byly solidne, a wzornictwo swieze i ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopiki Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja powiem tak: wbrew pozorom odzież w ldlu nie jest wcale najniższej jakości. Mam długie spodnie z lidla już dwa sezony i jakoś się trzymają, w tym roku kupiłem sobie na allegro drugą parę spodni (włoskiej produkcji) i po miesiącu musiałem je wyrzucić, bo porzecierały się w okolicach krocza. Tak więc jak coś fajnego będzie w lidlu z ubrań to na pewno nie będę wahał się kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocho Napisano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Byłem kupiłem koszulke rowerowa i muszą powiedzieć że jest bardzo dobra jakościowo. Płaskie szfy coolmax itp. i ładny wygląd więc polecam ją zdecydowanie. Skusiłem się jednak jeszcze na pomke tą stojącą za 24,99 ten zakup jednak zdecydowanie odradzam (tania badziew). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 taki maly OT, bylem w lidlu o 8.10 (otwieraja o 8), wchodze a tam pol osiedla w 1 kupie, wszystko przebrane, ludzie jakby 1x widzieli ciuchy sportowe, brali po 5-6paczek nie patrzac na rozmiary dzicz, czy taka okazja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 taki maly OT, bylem w lidlu o 8.10 (otwieraja o 8), wchodze a tam pol osiedla w 1 kupie, wszystko przebrane, ludzie jakby 1x widzieli ciuchy sportowe, brali po 5-6paczek nie patrzac na rozmiary dzicz, czy taka okazja? Jeżeli nie patrząc na rozmiary, to możliwe, że na sprzedać na allegro albo przyzwyczajenia z czasów realnego socjalizmu ("ktoś inny będzie miał mój rozmiar, to może wymienię"). Przyglądałam się tym ciuchom z Lidla, ale jakoś mi nie podpadły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejos85 Napisano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ja osobiście jestem na nie.Chociarz moj sąsiad ma takie spodenki z wkładka z lidla i jest z tego zadowolony.Podobno dosyć wygodne Inny znajomy zato kupił kurtke rowerową w lidlu i też nie narzeka.Coś musi w tym byc.hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.