djmiki Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam.Jak w temacie.Bo mam piasty SH deore i takie też tarcze na Centerlock.I wogóle nie wiem jak się zabrać do ich zdjęcia a potrzebuję to zrobić.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Z tego co wiem klucz jest potrzebny żeby odkręcić. Pytanie czy jakieś cudo czy zwykły nasadowy... M edit : takie coś: http://www.probikes.pl/index.php?item=830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmiki Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ale widzę że takiego klucza chyba nigdzie nie znajdę może ma ktoś jeszcze inne sposoby na zdjęcie takiej tarczy? jeśli nie to widzę że do serwisu będę musiał się udać...a przy założeniu też mogą być takie problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 to jest taki sam klucz jak do kasety!!.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 może ma ktoś jeszcze inne sposoby na zdjęcie takiej tarczy? -szlifierka katowa -palnik acetylenowo-tlenowy -laser -pociag towarowy -rzut w przepasc -czarna magia -mlot kowalski -ciekly azot -czekanie az tarcza sama odpadnie najprostsze rozwiazanie opisal omen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Klucz do kaset, odkręcić i problem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.