Loko Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Czy ktoś był tam w sklepie i moze podpatrzył co się dzieje .Chodzę sobie po stronce internetowej i mają naprawdę fajne rzeczy ,szczególnie bluzy rowerowe cienkie ,lekko ocieplane za 109 zł .Modele jakie zwróciły moją uwagę to Madrid i Salerno .Ktoś z miasta wie coś na temat tego sklepu i tych modeli ,albo może chciałby się przejść do sklepu i zobaczyć jak to wygląda .Dla mnie z Białegostoku trochę daleko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdobrzan Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Właśnie szukam bluzy na jesień, byłem na stronce tego sklepu ale nie zorientowałem się jakoś że mają siedzibę w Wałbrzychu:) Dopiero po przeczytaniu tego tematu:) Bardzo mnie to cieszy i w najbliższych dniach pojadę tam, ceny mają faktycznie atrakcyjne. Napiszę co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 http://www.rogelii.pl/ The requested URL could not be retrieved Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 rogelli.pl sam się zastanawiam nad wiatrówką R. ale poczekam na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Moze nie tyle o sklepie co o ciuchach Rogelli. Ubieglej jesieni kupilem bluze Rogelli NewSpirit(jak dobrze widze teraz nazywa sie Madrid) i kurtke Rogelli Merano. O ile za kurtki jestem super zadowolony to bluzy raczej nie polecam. Przy rozmiarze XXL jest mala na 188cm wzorstu. Material nic szczegolnego, jakosc wykonania nie zachwyca. Zdecydowanie wole bluze thermo ktora kupilem w decathlonie za 50zl . Teraz w bluzie jezdzi moja małżonka. Natomiast kurtka jest rewelacyjna. Lekki deszcz jej nie ruszyl. Przy -8st nie czulem zimna czy jakiego kolwiek dyskomfortu. Swietnie wykonania, wygodna i nie wyglada jak worek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.