Spider Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 witam, Zakupiłem Sztyce Roox ,jednak okazało się ,iż ma za mały punkt podparcia do mojego siodła. Poszukuje więc sztycy 400mm lub dłuższej ,kolor srebrny może mieć setback lub też nie. Cena do ok. 250zł. Wszelkie wynalazki typu zoom ,kalloy ,accent odpadają. Grono produktów jest zawężone ,nie mam już pomysłu gdzie szukać...znalazłem jedynie Use ,lecz jest za droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ten tego...jaka średnica ? M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 zapomniałem... 27,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a może : http://www.synkros.webpark.pl/product_info...products_id=907 M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.