mrrudzin Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Moja siostra wzięła udział w konkursie fotograficznym. Wygrywa osoba która zdobędzie najwięcej głosów. I tu uśmiech w waszą stronę. Jedyne co trzeba zrobić to kliknąć na link poniżej, obejrzeć zdjęcie i jeśli się podoba wpisać kod (cztery cyferki) i kliknąć głosuje. Głosować można niestety tylko raz dziennie. Pomożecie? TUTAJ jest zdjęcie które umieściła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Masz mój głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Również zagłosowałem tylko nie wiem czy adminom sie to spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Niedawno była akcja głosowania na zespół muzyczny. Było dużo głosów i nikt nie marudził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ode mnie też masz. ps Ile siostra ma lat? Może w ramach podziękowania umówi się na kolację? [joke] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrrudzin Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Mam nadzieje że nie będą mieli nic przeciwko. Pozostaje mi prosić o wyrozumiałość z ich strony. Wydaje mi się że wybrałem odpowiedni dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myself Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 I ja zagłosowałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 a ja oddałem nawet 3 głosy nie ma to jak zmienne IP ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrrudzin Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 o A jak Ci sie to udało? Ja też mam zmienne IP, ale po roz i połączeniu i tak zaprawszają jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Może skasuj ciasteczka po zmianie ip Ja zagłosowałem a jest tam coś w stylu rankingu aby wiedzieć na której pozycji jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coiler Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Również zagłosowałem. Lookas 46 trzeba przejśc do galeri i nad zdjeciami jest możliwość ustawienia sortowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrrudzin Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Tak, w galerii widać kto jest gdzie. na razie wywalczyliśmy 4 pozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 teraz jest chyba na 4 miejscu... oczywiście dodałem swój głos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 zagłosowane ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 +1 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Już oddałem swój głos (+1 głos). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ode mnie tez masz wsparcie A raczej siostra ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ode mnie też masz głos:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdecikk Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Zagłosowane. Widzę, że zdjęcie jest na 4 miejscu, a jak wygra, to chyba jakieś podziękowania dostaniemy, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Masz mój głos choć zdjęcie mocno średnie. Co to za konkurs gdzie trzeba oglądać miniaturki a nie normalne foty 800x600 czy więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 zagłosowałem, i każdy kto chce tez może. temat jednak zamykam, nie potrzebne nam nabijanie postów w stylu. +1 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.