Spider_DG Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Mam mały problermik. A więc mam wyczuwalny bardzo mały luz na korbie nawet jak jest dokręcona do końca. Czy mam sie czym martwić ? Bo w sumie rowerek jest na gwarancji więc wymiana suportu jak by co za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Moim zdaniem jeżeli masz gwarancję to z niej skorzystaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Weź imbus i raz jeszcze dokręć suport do końca. Przy takiej operacji bardzo pomocna jest przedłużka do imbusa (metalowa rura z otworami). Za jej pomocą można dokręcać absolutnie na maXa! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider_DG Napisano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ok dzięki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A jak nie pomoże to spróbuj dać śrubę na klej. A jeśli problem wystąpi ponownie to dokręć suport. P.S. Na gwarancji powinni ci to zrobić bez najmniejszego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider_DG Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dzięki problem z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.