papanf Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 a więc sprawa wyglada dosyc dziwnie, skladamy się na 18stkowy prezent dla kolegi rowerzysty, chcielbisym zmieścić sie w kwocie 150 zł łącznie z przesyłką. Z zamierzenia miały być to hamulce vbrake XT, jednak z powodu pieniężnych ograniczeń odpadają. Co myslicie o zakupie LX na tylnie kolo oraz XT na przednie? czy może dać sobie spokój i kupić komplet LX. a może poszukać jakichś avidów....???? POMOCY, dzisiaj musimy zamówić Pozdrawiam ....a może to? http://www.allegro.pl/item224244057_komple...lasie_wawa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Za te pieniądze sd 7 bedą najlepszym wyborem. Zamawiaj bez zastanowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Za 105 PLN można kupić Avidy SD7, a za resztę jakiś inny drobiazg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 jak bym dostał sd7 na urodziny to bym się cieszył na pewno http://www.xtrabike.webd.pl/catalog/produc...;products_id=90 a za resztę kup mu wlachę małą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Troszkę dopłać i kup może komplet SD7 + Avid FR-5. Na prezent się nada - pokażesz komuś, że lubisz go i dbasz o jego bezpieczeństwo. Powiem kolegom, żeby dla mnie zrzucili się na oponki No ale jak widzę bardzo chcecie się zmieścić w kwocie 150 zł - więc SD7 + jakiś bajerancji dzwonek w stylu Pikachu Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychm Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 według mnie kup LXy,nie ma to tamto większa siła hamowania od avidów,heble kozackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 krzychm twierdzisz ze lx`y maja wieksz asile hamowania? hehe... polemizowalbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 oj ja także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 sd7 zamówione dzięki za rady, mam nadzieję ze prezent sie spodoba i przyda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 to napisz jak już kolega dostanie czy się ucieszył może nie jest anty sramowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 tak hamulce dzisiaj przyszły, za 2h idę na 18stke. Najgorzej i to mnie wkurzyło, szanowny sprzedawca nie napisał ze hamulce są w wersji OEMowej, nawet jest napisane do not resale. miło tak nieestetycznie to się prezentuje w woreczkach foliowych obwiniętych taśmą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 to fastem po jakieś pudełeczko czy coś do sklepu z torebkami, opakowaniami i tym pdobnymi pierdołami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 No to lipa troche bo normalnie sa ladnie zapakowane w srebrne pudelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 I jak ? Kolega zachwycony ? Mam nadzieje, że tak, bo jak ja bym dostał komplet Avid'ów na moją 18'stkę to byłbym happy Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 krzychm twierdzisz ze lx`y maja wieksz asile hamowania? hehe... polemizowalbym Jacke i kusak jeździliście na obu hamulcach że tak twierdzicie?? Ja osobiście mam lx z klockami clarksa i przednie koło zatrzymuje spokojnie jednym placem. Nie wydaje mi sie aby było lepie przy vkach. Modulacji również nie można nic zarzucić, ale to głownie za sprawa dobrych pancerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 I jak ? Kolega zachwycony ? Jak kolega wyleczy kaca to pewnie powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papanf Napisano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ogłaszam koledzy że kaca mordercy nie ma moim zdaniem był to najlepszy prezent, no może poza Bożeną-taką zdziwioną lalką (ale to dosyć oklepane). Reasumując kolega zachwycony ...no i niedługo objeżdżę te sd7 a co do tego że OEM- nie wiem czy sprzedawcy nie należy się negatyw.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Chyba nie spodziewales sie za taka cene BOX`a ? To tak jest, ze albo placimy malo i dostajemy OEM`a z Niemiec, albo placimy wiecej i dostajemy BOX`a z oficjalnego kanału dystrybucji, ale wtedy bulimy stowke za jedno koło. Inna sprawa, ze powinna byc wzmianka na aukcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 ze wszystkich części jakie kupiłem do bika to chyba tylko klamki fr5 były w pudełku oryginalnym acha i pedały ritcheya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucek Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 wszędzie, gdzie patrzyłem na necie, to sd7 były po ok. 110PLN. a tu patrze na strone korala i tam jest 109, ale na jedno koło musze sie do nich przejść i spytać, czy im sie coś nie powaliło. 208 zamiast 110 zł to subtelna różnica. klocki mi sie już prawie wytarły, więc przy okazji może zmienie hample. a według was lepszy jest system wymiennych klocków, czy samych okładzin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Szczerze to według mnie to samo może byłby + na korzyść okładzin z racji tego że się wolniej zużywają a tak to raczej to samo, zaznaczam że jeździłem na zwykłych klockach i z wymiennymi okładzinami po sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.