CzArNy93 Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam. Posiadam korbe firmy CYCLONE i ostatnio przy mocnniejszym pedałowaniu strzelała. Wziąłem więc ją rozłożyłem na części wyczyściłem, wymieniłem wianuszki, nasmarowałem i wszystko złożyłem do kupy. Problem w tym że teraz ciężko się kręci. Po za tym zębatka z prawej strony o cos zaczepia niewiem o co chodzi w tym problem i dlatego ciężko chodzi cała korba i wogóle przez to łańcuch ociera o przerzutke. Jeśli ktoś wie jak temu zaradzić niech pisze. Dzięx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Co to za firma Cyclone? :/ Jeżeli dużo jeździłeś to taka korba z marketu się zużyła i trzeba kupić nową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Posiadam korbe firmy CYCLONE to przejsciowe klopoty. pewnie jestes w oku cyklonu! tak na powaznie to za mocno wszystko skrecieles bez ustawienia wlasciwego luzu roboczego. ocierajaca przerzutka to efekt odwrotnie zamontowanej osi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.