jurasek Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 jak o oponach to prosze bardzo wstawiłem sobie authorowskie sliki ruch na drogach lokalnych już zelżał a dużo jazd do Białogardu mi sie szykuje i czas przygotowac sie do II kołobrzeskiego maratonu szosowego potestowałem troche narzędzia z Lidlowskiej torby podsiodłowej w wyniku tych testów zmodyfikowane wyposażenie torby wygląda tak : dętka, szmatka do wytarcia rąk, klucz wielowymiarowy kilka łatek i klej, podstawowe klucze imbusowe i łyżki do opony
kantele Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 wracalam dzisiaj z pracy z fragmentem suszarki (taka metalowa emaliowana kratka) do bielizny przewieszonym przez kierownice z lewej strony. jechalam ulica. bardzo ciekawe, dlaczego wszyscy kierowcy zjezdzali na sasiedni pas zeby mnie wyminac... hm bylo to bardzo przyjemne, nie musiec sie przejmowac, ze ktos cie wyprzedza o odleglosc lusterka. chyba musze czesciej jezdzic z ta kratka...
rObO87 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Byłem w kinie obejrzeć film "Transformers" Polecam każdemu fanowi gatunku. Poprostu film jest wy######*ny w kosmos !!!
bartekgib Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 za chiny to znaczy za nic Dokładnie Klocki - wogóle tego klockami nie można nazwać. Standardowe Alhongi. Nie powiem - ramiona są wporządku. Ale klocki są chyba z najtwardszego plastiku na ziemi. Ale dzisiaj po błocku to je z lekka zużyłem ponownie Powiem szczerze - na tym rowerze i częściach do niego nauczyłem się, że jednak "pazerny dwa razy traci". Ale już u mnie w sklepie są Speed King'i. Rozpatrzę się za nimi Jak tylko zdejmę te opony - przerobię je na ...... nie wiem, po prostu je spale. Pozdrawiam ! P.S. Transformers - fajny film, ale powoli te filmy zaczynają coraz mocniej odbiegać od jakiejkolwiek składni życia ludzkiego. Ogólnie mówiąc - same bajki się porobiły ..... Wolę filmy typu "Reich"
Wilku89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 to kup sobie bbb veestopy - wiele dobrych zawodniokow jezdzacych na vkach je poleca
roswell Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 U mnie dziś dzień wyglądał tak: w południe przyjechał samochód Poczty i odebrałem rogi Accent Airplane (to samo co Smica/Boplight) i doznałem szoku, jakie one krótkie, jakie one wąski, jakie one lekkie! No i ściągnąłem swoje stare Accent 3D i założyłem nowe. 74g zysku na samych rogach, stare idą na sprzedaż. Szkoda tylko, że te nowe są strasznie niewygodne. Poza tym kupiłem dziś nowy łańcuch Sram PC-48 i kasetę Shimano HG40, czyli zestaw budżetowy dobry na zimę . Tutaj po zmianie z kasety Sram 5.0 straciłem 86g. Zobaczymy co jest wytrzymalsze, na Sramie zrobiłem ok 6200km. Co ciekawe jak gość przy mnie ważył tą kasetę wyszło mu 280g, doznałem szoku, jednak w domu poznałem prawdę - 360g . Chciałem kupić kasetę Srama, ale w Sanoku za 5.0 żądają 79zł!. Od jutra zaczynam ostro jeździć, bo nie chcę, żeby wyszło że zrobiłem więcej km w marcu niż w sierpniu.
rObO87 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 P.S. Transformers - fajny film, ale powoli te filmy zaczynają coraz mocniej odbiegać od jakiejkolwiek składni życia ludzkiego. Ogólnie mówiąc - same bajki się porobiły ..... Wolę filmy typu "Reich" Filmy SF mają to do siebie, że w przeciwieństwie do baśniowych filmów typu "Chory Poter" ukazją przypuszczalną przyszłość. Przykład. Był taki film o wyprawie na Marsa (tytułu nie pamiętam) gdzie w jednej ze scen, kosmonauta wyjął kawałek folii i na nim wyśietlił sobie mapę (coś na foliowy ekran LCD, mam nadzieję że kumacie ocb) I co? Dziś takie cuda już stworzono. Oglądając ten film nikt już nie powie że to SF
marcin1212 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Ja obciąłem rure sterową i poznałem w miare fajne ścieżki u mnie w lesie. Czekam na deszcz i wybiore sie tam na błotko:)
roswell Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 to kup sobie bbb veestopy - wiele dobrych zawodniokow jezdzacych na vkach je poleca Nie wiem czy wiesz, ale wcale "zawodnicy" ich nie polecają. Są to zwykłe przeciętniaki w dobrej cenie (okładziny - 28zł/4szt). Polecane sa przede wszystkim klocki Kool Stop, które nie są już tanie. No i polecane są również okładziny XTR. Co do klocków w SD-7 to moim zdaniem są super, ale szybko się zużywają, wkrótce już ich mieć nie będe.
andrzejek Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Miałem veestopy i było przeciętnie - Authory 3CC są moim zdaniem dużo lepsze
Wilku89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 a ja sobie nakleilem taka o to naklejke na rame, a co !
kusak Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 offtopik mode: on a clarksy? offtopik mode: off dzisiaj poszedlem do apteki zeby kupic strzykawke i igle bo chcialem zaaplikować wazelinke do amorka. patrzyli na mnie jak na narkomana jakiegoś pani w okienku stwierdziła, że to masakryczny zestaw a dziadek za mną powiedzial ze to bardzo podejrzane.. :-P zaaplikowałem co miałem zaaplikować i wydaje mi się, że w początkowych fazach ugięcia amorka, ugina się on trochę czulej.. może mi się tylko tak wydaje? nic tam, straciłem tylko 23 grosze
marcin1212 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Wilku ta naklejka pewnie była tego ko9legi co zamawiał tą koszulke i mu ją podprowadziłeś bez jego wiedzy:>??
Wilku89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 ooo dziekuje za przypisanie mi roli pod avatarem a dokladniej, ktory z szanownych modow tego dokonal? wydaje mi sie, ze juraseeeeek ?:> eh juz nie ma
WojteK! Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 a ja sobie nakleilem taka o to naklejke na rame, a co ! Wilku skąd wziąłeś tą naklejke na ramę "Wilku89" ? bo chciałem sobie coś podobnego zrobić. A żeby nie było OT to dzisaj odebrałem rower z serwisu. Wymieniali mi koronki w suporcie...(ehh te stare suporty ). Potem miałem trening w klubie. Trochę interwałów i tempówek. Wyszło 54km.
WojteK! Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 A możesz powiedzieć jak? Zrobiłeś to z takich literek naklejanych??
Wilku89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 kupilem literki gotowe, 3 arkusze papieru samoprzylepnego - bialy, czerwony i czarny. z nich wycialem prostokaty na flage i obwodke, potem to wszystko nakleilem na rame, i lakierem bezbarwnym do paznokci po obwodzie liter posmarowalem, aby sie nie odklejalo.
bartekgib Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Tylko wstępem - będe szukał wszystkich klocków, które podaliście. Mam nadzieje, że znajdę coś ludzkiego. Pozdrawiam !
jurasek Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 do europy przyjechał władca z krainy kanibali na konferencji prasowej zapytano go o wrażenia - ooo bardzo mi sie podobało , tylko żarcie nieludzkie macie bartek , nie dostaniesz klocków z ludzkiej skóry
bartekgib Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 Ha Ha Ha Ha ! ! ! ! Dobre ....... Zapamiętam = na przyszłość Pozdrawiam !
Robert Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 No dostać nie, ale sam zrobić możesz tylko musiał byś poświęcić trochę swojej skóry
jo_jacek Napisano 25 Sierpnia 2007 Napisano 25 Sierpnia 2007 No, przyszła paczka.. zabralem sie zaraz do montowania nowego przewodu wsyzstko bylo ladnie az.. wbilem mosiezna koncówke i sie okazalo ze zapomnialem zalozyc wzcesniej sruby na wezyk. no i klapa. Musialem sila go wyciagac a on wchodzi tylko w jedna strone. Wyjalem ja troche z wewnetrzna zcescia przewodu ale udalo mi sie go skrocic i na razie wysztsko gra wiec jest spoko, ale na pewno jest troche nadwyrezony. Troche pierniczenia sie mialem z odpowietrzanie bo robilem to pierwszy raz ale klamka dziala teraz 150x lepiej niz wczesniej wiec jest looz. Ale naklalem sie jak nigdy :] i rece mi sie trzesly bo sie balem ze zj.. ten rpzewod. Zalozylem nowa tarcze i nowe klocki i pojeździlem troche.. poki co wszedzie jest od h opilków zelaza i strasznie bardzo mocno ten zestaw piszczy :/ Widze ze mnie troche docierania dzisiaj czeka :] i mam nadzieje ze to predko minie macie fotki: wydaje mi sie ze z ta tarcza sie rower 150razy lepiej prezentuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.