kusak Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 a coś wilku zrobił z avidem? bo z tego co pamiętam kiedyś Ci pękła sprężynka czy cośtam :-P
Wilku89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 sprezyna to mi pekla w tektro 832al, gdy hamowalem, lol a tu mi peklo nagwintowanie w miejscu, gdzie sie wkreca srube od regulacji napiecia sprezyny... eh ja jestem mistrzem rozwalania gwintow i srubek moze ktorys z modow mi przypisze taka role pod avatarem? hah
Wilku89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 no wlasnie. tez slyszalem o przypadkach w avidch sd7, ze pekalo nagwintowanie a lepszych hamulcow w tej cenie nie ma...
Mod Team Odi Napisano 24 Sierpnia 2007 Mod Team Napisano 24 Sierpnia 2007 ehh a dzis doszla do mnie koszulka northwave skeleton... kurde, szkoda, ze to dla qmpla, a nie dla mnie jest cudowna ale w zyciu nie dalbym 160zł za koszulke... lekka przesada I to mówi ktoś, kto w ciągu mniej więcej roku od zakupu nowego roweru wymienił w nim 90% części i kupił amora za 1500zł Dziś ok. 9:30 przetestowałem lidlową pompkę nabijając koła Ukrainki do 4 atm, po czym pomknąłem do pracy.
Wilku89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 hehe, wymienic trzeba bylo na lepsze i lzejsze ;]i nadal bedzie sie wymieniac a co do amora, raz, a porzadnie kupione ale jak mowie, koszulki za tyle kasy bym nie kupil
MarcinKowalczyk Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Ja przygotowałem Amuletka na Kraków...co do kluczy to wg. mnie najlepszy zestaw to klucze Rockrider z Decathlona...19,99zł, używam ich rok, robie wszystko, a z kluczami nic się nie dzieje...Co do Avida, też rozwaliłem ten gwint w 5. Nagwintowałem, wstawiłem śrubę z grubszym gwintem i jak na razie śmiga...zobaczymy na ile to da...
Wilku89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 no wlasnie, ja jutro pojade po vke do qmpla, zaloze ja, w pon zaloze ramie od sd7, a to moje z rozwalonym gwintem pojde do slusarza... ehh nie spodziewalem sie po avidzie, ze tak miekkie beda te gwinty w hamulcach
kusak Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 wilku, dla ciebie to nawet tytanowy gwint będzie za miękki
krawiec91 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Wilku z taka pierdołą do ślusarza idziesz? Nie lepiej to samemu nawiercic i nagwintować? Biorąc pod uwagę to, ze jak sma napisałeś "jestes mistrzem w rozwalaniu gwintów i śrubek" to moze warto by sie zaopatrzyc w gwintownik? :PP Ja zaraz ide skosic trawe, potem obiadek i na rower
Xsystoff Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Kupilem sobie Kendy Karmy (509 i 516g) oraz detki Kenda Ultra Lite (120 i 122g). W trakcie rozmowy z ojcem stwierdzilismy, ze zrobimy mala zamiane. Ja biore na jesien i zime do GT jego Conti Vapory Pro, a jemu oddaje Karmy i detki, a sam biore Conti Lighta z zapasu i jedna Kende. Matts Sport 500 schudnie do 11.5 kg (za 130 zł 450 g na kolach!), a GT do 12.6 kg (za 30 zł 700g na kolach!). To jest dopiero deal Zaraz sie zabieram robic przekladki Niestety Merida stoi w serwisie na reanimacji, linki + pancerze umarły po Połczynie, a Barlinek je dobił ostatecznie. Tylnie koło bez szprychy zrobiło cały maraton 70 km + 150 km jazdy w terenie po maratonie i dostalo bicia. Dodatkowo naped powoli kona. Nic tylko sie rozpałakać. Swoja droga tez mam pompke z lidla. Dziala jak ta lala, a Wy jestescie niesamowici, nie mialem neta 22h i juz sa 3 nowe strony
sebekfireman Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 A ja przeżyłem dziś na rowerze małą kąpiel. Przejechałem jedną dużą kałużę - było płytko, przejechałem drugą kałużę - było płytko, przejechałem trzecią kałużę - a tu niespodzianka - wody ponad piasty. I znowu buty muszą się suszyć Dojeżdżam do Gniezna a tu część ulic pozalewana, kumple z pracy mają około 100 interwencji, a na drodze pod mostem kolejowym wody po szyję.
karolyfer Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Ja godzinę temu wstałem dopiero bo o 7 rano wróciłem z małej imprezki u kumpla A zaraz chyba pójdę zobaczyć czy coś w tym Lidlu zostało, mam koło 500m do lidla więc luzik a potem na trening pod wieczór.
Kathar Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Przed chwilą skończyłem generalne mycie i smarowanie roweru. Sprzęt przyszykowany do jutrzejszego wypadu, bo dzisiaj już raczej nigdzie nie wyskoczę. Za dużo obowiązków .
siwyex Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Jak na razie to wróciłem z pracy o 16 i od razu wbił do mnie kumpel, któremu od razu zmieniłem opony i ustawiłem hamulce Teraz wybieram się na rower (trening przed wyścigiem niedzielnym) a wieczorkiem może jakaś nocna jaz\da z tym kumplem który zaczyna smigać
omen Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 widzę, że będziemy mieli okazje trochę razem pośmigać xD też sie melduje w niedziele .;] a dziś i jutro już wolne, bo mi sie zawsze organizm wolno regeneruje.;/
heavy_puchatek Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Ktoś tu pisał że są lody w lidlu moje ulubione po złotówce, wybrałem się na pieszą wycieczkę i zahaczyłem - nie ma ich Są jakieś podróby Z rowerowych to 30km dość mocno bo jeszcze się zacząlem z kimś ścigać po drodze i pobiłem swój rekord - tętno 213 Jak to jest, że wystarczy pojechać z kimś i nagle okazuje się że tak łatwo przycisnąć na zupełnie płaskiej drodze
johny89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Odwiedzilem kilka sklepow rowerowych w Krakowie. Kupilem czesci dla siostry i na dnich bede jej skrecel rower na mojej starej ramie i czesciach ktore mi zostaly . Widzialem rame Boplight poprostu piekna. Jeszcze nie widzialem takiego wykonczenia. Kiedys bedzie moja
omen Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Widzialem rame Boplight poprostu piekna. Jeszcze nie widzialem takiego wykonczenia. Kiedys bedzie moja Bedzie moja juz za jakieś 1-2 tygodnie ;P ajss. mocc.
kusak Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 puchatek u mnie są buehehe :] moge ci wysłać paczką jak chcesz
bartekgib Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Tylko 15.5 km, bo takie błotko w lesie po wczorajszej burzy, że aż bidonu nie mogłem złapać ( tak zachlapany ). No ale cóż - zawsze coś Klocki hamulcowe to totalny sh*t ! Tak samo tyczy się opon ..... W pewnym momencie jade przez kałuże, a tu nagle czuje, że zaczynam buksować. A że nie chciałem po prostu się ubrudzić - starałem się jechać powoli. A tu oponki sobie elegancko oblepiły się błotem i .... za Chiny nie mogłem wyjechać z kałuży. No ale Bartek jest Supermenem i jakoś z tego wyszedłem. Ale już przestanę gadać o oponach, bo i Was i siebie wkurzam. Pazerny 2 razy traci ( opony za 16 zł ). Ogólnie dzień nie był jakiś fajny. Pozdrawiam !
baksik22 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Bartek zmień te opony Bo co post to o złych oponach
bartekgib Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Bartek zmień te opony Bo co post to o złych oponach Chyba napiszę całt felieton, jak te opony są kiepskie .... Z jazdy na jazdę coraz gorsze Nigdy w życiu Kenda Khan ! ! ! Pozdrawiam !
Wilku89 Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Tylko 15.5 km, bo takie błotko w lesie po wczorajszej burzy, że aż bidonu nie mogłem złapać ( tak zachlapany ). No ale cóż - zawsze coś Klocki hamulcowe to totalny sh*t ! Tak samo tyczy się opon ..... W pewnym momencie jade przez kałuże, a tu nagle czuje, że zaczynam buksować. A że nie chciałem po prostu się ubrudzić - starałem się jechać powoli. A tu oponki sobie elegancko oblepiły się błotem i .... za Chiny nie mogłem wyjechać z kałuży. No ale Bartek jest Supermenem i jakoś z tego wyszedłem. Ale już przestanę gadać o oponach, bo i Was i siebie wkurzam. Pazerny 2 razy traci ( opony za 16 zł ). Ogólnie dzień nie był jakiś fajny. Pozdrawiam ! 1. "za Chiny" <-- ee what the F**k? mozesz z twojego slangojezyka wytlumaczyc, co ten zwrot oznacza? 2. jakie masz klocki hamulcowe? 3. powtarasz sie z tymi oponami wez kup sobie wreszcie cos normalnego, a nie tylko narzekasz, jakie to one kiepskie sa...
fallout Napisano 24 Sierpnia 2007 Napisano 24 Sierpnia 2007 Kupiłem korby Truvativ Xflow wraz z suportem na allegro, rozkręciłem swoją capę zobaczyć co tam w niej świszczy i nic ciekawego nie odkryłem Jutro pójdę po olej i zaleję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.