Ciastkorz Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Oj to współczuję siwy, można wiedzieć jak to się stało ze przeleciałeś przez tą kierownicę? Ja dzisiaj znowu dzień nauki -.-
sebekfireman Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 No to siwyex wracaj szybko do zdrowia. A do mnie dotarł dzisiaj Suntour XCR 100 EVO2. Zakładam go na miejsce Bombera Z3 który z cieknącymi uszczelkami doprowadza mnie do czerwonej gorączki (co z jednej strony naprawię to z drugiej się zepsuje). Ale zapewne z założeniem go poczekam do wiosny. Cały osprzęt na nowy sezon już jest skompletowany (w sumie wymianie ulegnie ponad połowa części w rowerze) i teraz pozostaje tylko czekać niecierpliwie na wiosnę, ale najpierw poproszę mroźną zimę ze śniegiem.
KuLa2030 Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Trzymaj się Siwy i szybkiego powrotu do zdrowia !!
karolyfer Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Trzymaj się Siwy, zdrowiej szybko bo w przyszłym sezonie się pościgamy Dzisiaj na razie byłem tylko w szkole, teraz oglądam snookera na eurosporcie. Muszę napęd wyczyścić dzisiaj w szosie bo na dwór już raczej nie wyjdę, chyba że będzie sucho, a zawsze to trochę ciszej będzie na trenażerze
heavy_puchatek Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Wyszedłem po szkole na rowerek i zrobiłem sobie trening z konkretniejszą intensywnością, żeby sprawdzić czy po 1,5 miecha jazdy w zasadzie tylko weekendowej, powolnych wytrzymałościówek pamiętam jeszcze trochę jak się jeździ Okazało się, że troche jeszcze pamiętam ale tylko troche czyli wszystko w porządku Wyszło mi 21,5km ze średnią 23,05 (15 wały, reszta przez miasto, tzw "Tour de Wał" czyli zimowe jeżdżenie ), średni puls 172, max 196 (ale pulsometr działał tylko na odcinku nie zawierającym miasta )
karolyfer Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Właśnie wróciłem z dworu, pobiegałem sobie pół godzinki całkiem przyjemnie Jutro po szkole będę miał więcej czasu to sie wyczyści ten głupi napęd i pokręci...chyba że znów najdzie mnie ochota na bieganie albo w szkole będę na siłowni miał lekcje wf, wtedy po szkole tylko relaks
bartekgib Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Pojechałem do szkoły na rowerze. Stał w świetlicy, gdzie ja przygotowywałem razem z klasą pierdołki na 11 listopada. Wielkie zafascynowanie, bo przecież w moim mieście taki Kross mający mostek A-head to istny cud A później jak nauczycielka wyszła - to porobiłem kilka bunny'ch na korytarzu Przy okazji pojechałem do rowerowego i pomogłem kumplom poukładać nowy towar od Pawlaka. Pozdrawiam !
Adik Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 A ja wczoraj miałem pierwszą jazdę Jezdziłem aż 2 godziny ze średnią ok 35km/h , oczywiscie po szosie. Max speed = 65km/h Takie osiągi oczywiscie tylko po szosie lecz czymś trochę cięższym od mojego roweru Biały a raczej lekko kremowy {nie to nie Poison } z 4 amorami i oponami chyba 7" Fiat Panda 1.0 "L" :D Robię prawko i się karnąłem Pandą z instruktorem Miałem w sumie 2 błędy - 1 to zapomniałem w pewnym momencie sprzęgła docisnąc przy redukcji. 2- Pomyliłem gaz z hamulcem
WojteK! Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Ja dopiero na rowerek pójdę sobie jutro, bo w tygodniu nie starcza mi czasu, ciągle tylko szkoła i szkoła. A tak poza tym to dzisaj w szkole muzycznej dowiedziałem się, że w sobotę gram koncert hehe mój pierwszy, ciekawe jak wypadnę... pozdrawiam!!
gerus Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Z rowerowych zmienilem opony i zamontowalem lampke... Na rower w weekend dopiero:/ PS:Wojtek chodzisz do muzycznej w KN na 3 maja czy ognisko?
bartekgib Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Wojtek - a może czekamy na cieplejszą pogodę ? Ja nie wiem czemu, ale w taką pogodę zachciewa mi się ciągle jeździć. Niepodobne to do mnie Pozdrawiam !
Biera Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 Ja dzisiaj z lukasem 32 km w lekkim błotku (lukas miał okazję wykąpać rower kiedy wywalił się na skraju kałuży;) ) kilka podjazdów z i na dziewiczą górę. potem na zajęcia i koszmarnie stresujące zaliczenie z nomenklatury na gimnastykę. Na szczęście tym razem się udało:D (to już czwarty raz był)
WojteK! Napisano 8 Listopada 2007 Napisano 8 Listopada 2007 @ gerus - chodzę do prywatnej szkoly muzycznej "yamaha" na Chopina w nowym koninie @ Bartek - ojj ile bym dał, żeby było znowu ciepło hehee;D przepraszam za offtop
johny89 Napisano 9 Listopada 2007 Napisano 9 Listopada 2007 Dzis przyszly hamulce. Przed zalozeniem wyczyscilem je troche. Dzialaja rewelacyjnie. Zmiana przerzutek jest o 100 razy szybsza i dokladniejsza. Niestety bede musial z przodu zmienic przewod na dluzszy a z tylu skrocic ,ale to w zimie. Teraz musze sie nacieszyc nowym nabytkiem. XTR jest super
Dinsdale Napisano 10 Listopada 2007 Napisano 10 Listopada 2007 z rowerowych to sprawdzałem wiele razy prognozę na jutro bo znowu mnie czeka objazd dwudziestukilku biloardów z aparatem. zobaczymy czy o jeździe w zamieć deszczowo-śniegową podtrzymam swoje zdanie sprzed kilku tygodni o wysokim stopniu przyjemności z tej fuchy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.